Opština raspisala Javni poziv za učešće na Novogodišnjem bazaru

Opština Nikšić
  • Autor onogost.me
  • 14.12.2022. u 08:29
Opština Nikšić pozvala je zainteresovane lokalne subjekte da svojim proizvodima upotpune novogodišnju i božićnu ponudu na Trgu slobode, u periodu od 20. decembra do 20. januara.

“Na Poziv se mogu prijaviti pravna i fizička lica, registrovana za obavljanje djelatnosti, a koja se bave proizvodnjom /ili prodajom suvenira, umjetnina, rukotvorina sa akcentom na proizvode koji oslikavaju praznike, ugostitelji kao i proizvođači različitih vrsta poslastica”, objasnili su iz Opštine.

Uz kompletno popunjenu prijavu (koja je sastavni dio Poziva) neophodno je priložiti:

– Dokaz o registraciji djelatnosti kod nadležnog državnog ili lokalnog organa;

– Potvrdu Poreske i Uprave lokalnih javnih prihoda o izmirenim obavezama na dan 01.07.2022. godine;

– Fotografije proizvoda koji se planiraju izlagati.

Rok za podnošenje prijava na Poziv trajaće do 19. decembra u 12h.

Prijava sa neophodnom dokumentacijom se može predati na Građanskom birou u zgradi Opštine Nikšić sa naznakom “Prijava za kućice na Trgu Slobode”, Sekretarijatu za finansije razvoj i preduzetništvo, Opština Nikšić, ulica Njegoševa 18, 81400 ili na e-mail adresu [email protected]

Organizator obezbjeđuje besplatno korišćenje 12 drvenih kućica, zainteresovanim korisnicima u navedenom periodu.

“Na ovaj način želimo doprinijeti stvaranju prazničnog ambijenta u susret novogodišnjim i božićnim praznicima”, istakli su oni.

Izlagači će biti odabrani od strane Komisije koja će biti formirana od strane organizatora.

“Komisija za dodjelu drvenih kućica prilikom odabira izlagača vodiće se kvalitetom proizvoda, inovativnošću i kreativnošću”, objašnjavaju.

S obzirom na ograničen broj izlagača, organizator zadržava pravo izbora izlagača.

Poziv, kao i prijava za učešće, nalaze se na zvaničnom sajtu opštine Nikšić www.niksic.me

Sve informacije vezane za Poziv i prijavu učešća možete dobiti u Sekretarijatu za finansije, razvoj i preduzetništvo, kontakt osoba Gordana Čolaković IV sprat, kancelarija br. 3, tel: 040/213-146.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Na Vučju je visina sniježnog prekrivača oko metar. Što se tiče samih skijališta, biće otvorena tokom vikenda, danas i sjutra, i velika staza i mala staza, kazala je portalu Onogošt direktorica Turističkog kompleksa Vučje Anđa Vukčević Zorić.
Korisnici elektrodistributivnog sistema su u decembru preuzeli ukupno 274.940.334 kWh električne energije, što je oko 23 odsto više u odnosu na novembarsku potrošnju i na nivou energije preuzete tokom istog perioda prethodne godine, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
Na narednoj sjednici Skupštine opštine Nikšić, koja će se održati 10. februara, odbornici će odlučivati o predlogu za smjenu predsjednika opštine Marka Kovačevića.