Otkupljeno manje mlijeka

milk-can-1990072_960_720
pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 18.11.2022. u 13:57
Ukupna količina otkupljenog kravljeg mlijeka u trećem kvartalu iznosila je 6,42 miliona litara, što je 4,1 odsto manje u odnosu na isti prošlogodišnji period.

Iz Monstata su naveli da je prosječan sadržaj mliječne masti u trećem kvartalu, u odnosu na uporedni period, porastao 3,7 odsto, a proteina jedan odsto.

“U trećem kvartalu je, u odnosu na isti prošlogodišnji period, zabilježeno povećanje proizvodnje sira 2,5 odsto, dok je zabilježen pad pavlake 23,2 odsto, fermentisanih mliječnih proizvoda 15,4 odsto, kajmaka 6,8 odsto i konzumnog mlijeka 12,6 odsto.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Pored kompleksa Željezare najvjerovatnije će doći "Big" investitor koji je kupio “Delta siti” u Podgorici i koji će jedan sličan komleks napraviti tu. Već vidimo da je "Koni" uzet od jednog investitora i da će tu biti market. I čitav taj kraj će dobiti novi izgled, saopštio je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević.
  Pregovori u vezi sa statusom službenika Ministarstva unutrašnjih poslova i Uprave policije biće nastavljeni narednih dana, kada se i konačan dogovor u korist zaposlenih, saopšteno je iz Ministarstva finansija nakon sastanka ministra Aleksandra Damjanovića sa predstavnicima sindikata.