Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Otvorene prijave za program edukacija u IPC Tehnopolis

IPC Tehnopolis
 • Autor onogost.me
 • 19.03.2024. u 08:23
Investiciono preduzetnički centar (IPC) Tehnopolis će u predstojećem ciklusu programa edukacija organizovati obuke koje su namjenjene djeci i odraslima.

Za odrasle je dostupno pet obuka: digitalni marketing, dizajn i štampa, finansije za nefinansijere, akademija prodaje i škola stripa i ilustracije.

U saradnji sa osnovnim i srednjim školama i vrtićima iz Nikšića, organizuju šest specifičnih obuka iz oblasti: 3D modelovanje i štampa, Arduino i robotika, kao i uvod u svijet kodiranja.

Prijave su otvorene do 10. aprila 2024. godine.

"Broj mjesta za obuke za odrasle je ograničen, zato pozivamo sve zainteresovane da pošalju svoj CV uz motivaciono pismo na mail [email protected]. Prilikom slanja prijave, kandidati treba da navedu svoje ime i prezime, broj telefona, kao i obuku za koju se prijavljuju. Dodatne informacije o prijavama i Programu mogu se pronaći na zvaničnom sajtu IPC Tehnopolis www.tehnopolis.me (na linku: https://tehnopolis.me/category/programi-edukacija/) ili putem društvenih mreža", kazali su iz Tehnopolisa.

Program edukacija IPC Tehnopolis finansijski je podržala Opština Nikšić, što je omogućilo da one za polaznike obuke budu besplatne.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Isplata penzija za jun počinje danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore.
  Niko se ne kocka sa Fondom PIO i sve penzije, osim minimalnih biće uvećane već u januaru, kazala je gostujući u Jutarnjem programu TVCG ministarka rada i socijalnog staranja Naida Nišić.