Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pivara Trebjesa minule godine realizovala višemilionske investicije

niksickokrigle
stomakpivski.com
  • Autor onogost.me
  • 10.01.2016. u 17:04

Pivara Trebjesa, kao lider na crnogorskom tržištu piva, nastavila je trend stabilnog i pozitivnog poslovanja u prošloj godini koju su obilježile dvije velike investicije, saopštila je menadžerka korporativnih komunikacija, Natalija Milić.

Ona je kazala da je tokom prošle godine pušten u rad pogon za preradu otpadnih voda, investicija vrijedna oko četiri miliona eura, koja ima za cilj da značajno smanji negativni uticaj otpadnih voda na životnu sredinu.

“Druga velika investicija odnosi se na pogon varionice, u čiju je modernizaciju uloženo više od 600 hiljada eura”, rekla je Milić agenciji Mina-business. 

Izgradnja pogona za prečišćavanje otpadnih voda, kako je objasnila, najveće je ulaganje kompanije u ekologiju, kojim se rješava jedan veoma važan izazov.

“Pored te investicije, kompanija je prepoznata po učešću i pokretanju brojnih ekoloških akcija i kampanja sa partnerima, među kojima bismo izdvojili NVO konkurs za najbolje ekološke projekte i akciju Rock and Recycle”, saopštila je Milić.

Pivara Trebjesa, prema njenim riječima, svake godine značajna sredstva ulaže u razvoj i modernizaciju, kao i širenje proizvodnog asortimana.

“Tokom prošle godine kompanija je crnogorskim potrošačima predstavila tri nova pića – sajder Carling s ukusom jabuke i kombinacijom limete i mente, kao i najpoznatije meksičko pivo Coronu, ali i nekoliko kraft piva”, kazala je Milić.

Ona je rekla da današnji potrošači zahtijevaju kvalitet i mogućnost izbora.

“Na kvalitetu radimo svakodnevno u proizvodnji originalno naših brendova iz porodice Nikšićkog piva, a izbor stalno širimo dovođenjem nekih od najpoznatijih piva širom svijeta. Umnogome nam je posao olakšan, jer pripadamo velikoj pivarskoj korporaciji Molson Coors ”, navela je Milić.

Pivara Trebjesa je sa svojim proizvodima tokom prošle godine bila partner svih značajnijih muzičkih i drugih manifestacija u zemlji, među kojima su i dva najveća festivala – Sea Dance i Lake fest.

Milić je rekla da je u ovoj godini pred kompanijom godina jubileja, 120 godina Nikšićkog piva.

Iz pivare su poručili da će nastojati da i u jubilarnoj godini oduševljavaju svoje potrošače i budu prvi izbor za sve ljubitelje piva.

Izvor: CdM

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) je u prošloj godini ostvario rekordan profit od 35,7 miliona eura, saopštio je predsjednik Odbora direktora te kompanije, Aleksandar Mijušković, i dodao da je poslovni put od 2021. obilježen istorijskim rezultatima.
Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović kazao je u emisiji "Link" na Radiju Crne Gore da je dosadašnje isporučivanje rezultata u resoru kojim rukovodi rezultat posvećenosti i drugačijeg pristupa poslu. Razvoj saobraćajne infrastrukture jedan je od prioriteta, a izvođačima radova poručuje da će svako kršenje ugovora sa državom i probijanje rokova rezultirati raskidom ugovora.