Poklonio supruzi biznis: Cvjećara „Bajović“ plod porodične sloge

15592585_10207950875105389_71699545_n
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 17.12.2016. u 07:51

Svaki uspješan biznis krije neku svoju priču, nekad često i krajnje neobičnu, a jednu takvu imali su Nikola i Dragana Bajović, kada su prije pola godine otvorili cvjećaru. 

Nikola, koji se već godinama uspješno bavi izradom i ugradnjom ALU i PVC bravarije, odlučio je da svoju ljepšu polovinu iznenadi tako što će joj pokloniti, ni manje ni više nego priliku da se oproba u biznisu. Tako je Dragana od maja počela da vodi cvjećaru „Bajović“ koja je već „stala na noge“.

„Asocijacija na riječ cvjećara nama je uvijek bila je nešto lijepo, predstavljala neku radost, pa smo u tom smjeru širili ponudu i asortiman. Prodaja se sada bazira na poklon bukete, suvenire, a odnedavno i na veoma bogat duhovni program“, kaže Dragana i dodaje kako planiraju da šire asortiman u svim pravcima kada je u pitanju ovaj biznis.

„Naravno, tu su i klasični razni ustakljeni aranžmani i predmeti od stakla, vještacko cvijeće, saksijsko i slično, kao i svijeće, tamjan, briketi i ostalo“, nabraja ona.

Nikola i Dragana idu korak po korak. Uskoro planiraju širenje na novim lokacijama u gradu, a potom i u drugim crnogorskim gradovima. Ono što ističu je da se sa puno rada i vjere u životu i biznisu mnogo toga može učiniti.

„Poruka za mlade je da se bez rada ne može nista ostvariti i da ne oklijevaju, da ne čekaju, nego hrabro da planiraju privatni biznis“, samouvjereno poručuje Nikola za kraj našeg razgovora.

Cvjećara Bajović se nalazi u Ulici Vuka Karadžića, kod OŠ „Mileva Lajović Lalatović, a njihovu ponudu možete pogledati i na istoimenoj Facebook stranici. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vlada je na današnjoj sjednici usvojila Odluku o dopuni odluke o privremenim mjerama za ograničavanje cijena proizvoda od posebnog značaja, prema kojoj će će proizvođači građanima morati prodavati tonu peleta po cijeni do 269 eura.
Predsjednik Savjeta Agencije za zaštitu konkurencije Dragan Damjanović, istakao je da to regulatorno tijelo mora ispitati zakonitost postupka EPCG da preuzime Željezaru uz pomoć države, te da smatra da to može biti problematično iz ugla EU regulative o državnoj pomoći i sa aspekta ispunjavanja pravila iz poglavlja 8 - konkurencija.