Poziv budućim pripravnicima: Budite dio našeg novinarskog i programerskog tima!

portal
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 17.10.2016. u 20:09

Narednih trideset dana svršeni visokoškolci imaće mogućnost da se prijave na Program stručnog osposobljavanja i izaberu svog poslodavca. Firma Rubik i portal Onogošt  pozivaju zainteresovane novinare i programere da budu dio našeg tima. 

Portal onogost.me je mladi nikšićki informativni portal koji je za svega godinu dana uspio da postane neizostavan izvor brzog, preciznog i objektivnog informisanja naših sugrađana. Razlog više da postanete dio ekipe koja želi da Nikšićanima uvijek bude pri ruci i da zajedno sa njima kreira lice našeg grada.

Redakcija portala Onogošt ove godine traži 5 kandidata – novinara, među kojima i jednog sportskog novinara.

Firma Rubik doo traži dva kandidata programera.  

Detalje možete pogledati na portalu eUPRAVE već danas kada startuje prijavljivanje.

Kandidati koji smatraju da bi stručno osposobljavanje mogli obaviti kao dio našeg tima mogu nas kontaktirati u inbox-u facebook stranice Onogošt, ili na e-mail [email protected], dok zainteresovani programeri to mogu učiniti na e-mail [email protected]

Kako je ranije saopšteno iz Ministarstva prosvjete, prijavljivanje visokoškolaca za Program stručnog osposobljavanja lica sa stečenim visokim obrazovanjem počinje 18. oktobra i trajaće do 18. novembra.

Korisnici će biti u prilici da biraju, shodno svojim prioritetima, sedam poslodavaca, a uputstvo za prijavljivanje korisnika biće objavljeno na portalu eUPRAVE.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vjetroelektrane Krnovo i Možura trenutno su jedine vjetroelektrane u Crnoj Gori i u privatnom su vlasništvu. Za dvije godine na lokaciji Gvozd biće sagrađena još jedna, ali će je graditi nacionalna energetska kompanija. Zašto se Elektroprivreda Crne Gore odlučila na taj korak, koliko će to koštati građane, kakav je potencijal i perspektiva ovog izvora energije istraživala je TVCG.
Državne kompanije, Rudnik uglja i Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) već više od pola godine kriju većinu podataka o broju ljudi koje su zaposlili, a ta praksa se nastavila i nakon raspisivanja lokalnih izbora, saopšteno je iz Mreže za afirmaciju NVO sektora (MANS).
Skupština akcionara Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) na sjednici koja je zakazana za 3. oktobar odlučivaće o kupovini imovine nikšićke Željezare, saoštio je za Portal RTCG predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović.