Poziv budućim pripravnicima: Budite dio našeg tima!

46040725_292108944967730_5490573456904814592_n
Ilustracija, Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.11.2018. u 07:20

Svršeni visokoškolci imaju mogućnost da se do 18. novembra prijave na Program stručnog osposobljavanja i izaberu svog poslodavca. Firma Rubik i portal Onogošt pozivaju zainteresovane programere i novinare da budu dio ekipe koja želi da uvijek bude pri ruci Nikšićanima i da zajedno kreiramo lice našeg grada.

„Kao mlad kolektiv, potpuno smo spremni da pomognemo kandidatima da stečena znanja unaprijede praktičnim vještinama. Vrijednim i upornim radom stekli smo značajno iskustvo, koje smo spremni nesebično da dijelimo sa mlađim kolegama. U svakodnevnom radu nastojimo da razvijamo ambijent koji podstiče kreativnost i pružamo mogućnost mlađim kolegama da se kreativno izraze i svojim inovacijama i svježim idejama unaprijede naš rad. Program stručnog osposobljavanja vidimo kao idealnu priliku da steknemo kontakte sa novim kolegama, sa kojima želimo da dijelimo znanje i iskustva, a po završetku nastavimo saradnju na obostrano zadovoljstvo“, kazao je Vladan Dragićević, programer.

Poziv budućim kolegama uputila je i novinarka Marija Vujović koja se po završetku Fakulteta političkih nauka – odsjek Novinarstvo, prijavila da stručno osposobljavanje obavlja u portalu Onogošt, gdje i danas radi.

„Odrađivanjem pripravničkog staža u portalu Onogošt pružena mi je mogućnost da nadograđujem i unapređujem svoje znanje sa fakulteta, pri čemu sam bila ravnopravan učesnik u kreiranju sadržaja portala. Kao administrator portala, kroz terenski rad i pisanje reportaža stekla sam iskustvo i nova znanja, a sve to u svom gradu i uz „naše“ ljude. Zato, preporučujem kolegama da se prijave i svoja prva radna iskustva steknu na našem portalu jer je pažnja usmjerena na manji broj ljudi, a samim tim i sticanje neophodnog iskustva kvalitetnije”, poručila je ona.

Redakcija portala Onogošt ove godine traži dva kandidata, a mogu se prijaviti svi sa bečelor diplomom iz oblasti društvenih (sve društvene nauke) i humanističkih nauka čije su podoblasti Sportsko novinarstvo,  Jezik i književnost (klasični i moderni), a u okviru toga podoblast Crnogorski jezik i književnost.

Firma Rubik doo takođe traži dva kandidata sa diplomama iz prirodnih nauka – Matematika i računarske nauke, sa podoblastima Računarstvo i informacione tehnologije i Primijenjeno računarstvo.

Podsjećamo da pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja, odnosno sa visokim obrazovanjem, i koja su na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Informacija o procedurama prijavljivanja može se naći na veb stranicama E-uprave, Uprave za kadrove, Zavoda za zapošljavanje i Ministarstva prosvjete.

Portal onogost.me je mladi nikšićki informativni portal koji je za kratko vrijeme uspio da postane neizostavan izvor brzog, preciznog i objektivnog informisanja naših sugrađana.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Menadžment Uprave prihoda i carina, na čijem je čelu direktor Rade Milošević, pozdravlja zajedničku akciju Osnovnog državnog tužilaštva i Uprave policije Crne Gore, u sklopu koje su danas uhapšene 24 osobe kojima se na teret stavlja da su počinili krivično djelo iz člana 264 Krivičnog zakonika - utaja poreza i doprinosa, kroz poslovanje 20 pravnih lica koja su obuhvaćena istragom i za koja je izdata naredba za pretres, saopšteno je iz UPC.
Eurosuper 98 od danas je jeftiniji jedan cent, a eurodizel i lož ulje osam, odnosno sedam centi, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.
U Crnoj Gori će od ponoći gorivo biti jeftinije, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija (MKI).