Poziv budućim pripravnicima: Budite dio našeg tima!

46040725_292108944967730_5490573456904814592_n
Ilustracija, Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 13.11.2018. u 07:20

Svršeni visokoškolci imaju mogućnost da se do 18. novembra prijave na Program stručnog osposobljavanja i izaberu svog poslodavca. Firma Rubik i portal Onogošt pozivaju zainteresovane programere i novinare da budu dio ekipe koja želi da uvijek bude pri ruci Nikšićanima i da zajedno kreiramo lice našeg grada.

„Kao mlad kolektiv, potpuno smo spremni da pomognemo kandidatima da stečena znanja unaprijede praktičnim vještinama. Vrijednim i upornim radom stekli smo značajno iskustvo, koje smo spremni nesebično da dijelimo sa mlađim kolegama. U svakodnevnom radu nastojimo da razvijamo ambijent koji podstiče kreativnost i pružamo mogućnost mlađim kolegama da se kreativno izraze i svojim inovacijama i svježim idejama unaprijede naš rad. Program stručnog osposobljavanja vidimo kao idealnu priliku da steknemo kontakte sa novim kolegama, sa kojima želimo da dijelimo znanje i iskustva, a po završetku nastavimo saradnju na obostrano zadovoljstvo“, kazao je Vladan Dragićević, programer.

Poziv budućim kolegama uputila je i novinarka Marija Vujović koja se po završetku Fakulteta političkih nauka – odsjek Novinarstvo, prijavila da stručno osposobljavanje obavlja u portalu Onogošt, gdje i danas radi.

„Odrađivanjem pripravničkog staža u portalu Onogošt pružena mi je mogućnost da nadograđujem i unapređujem svoje znanje sa fakulteta, pri čemu sam bila ravnopravan učesnik u kreiranju sadržaja portala. Kao administrator portala, kroz terenski rad i pisanje reportaža stekla sam iskustvo i nova znanja, a sve to u svom gradu i uz „naše“ ljude. Zato, preporučujem kolegama da se prijave i svoja prva radna iskustva steknu na našem portalu jer je pažnja usmjerena na manji broj ljudi, a samim tim i sticanje neophodnog iskustva kvalitetnije”, poručila je ona.

Redakcija portala Onogošt ove godine traži dva kandidata, a mogu se prijaviti svi sa bečelor diplomom iz oblasti društvenih (sve društvene nauke) i humanističkih nauka čije su podoblasti Sportsko novinarstvo,  Jezik i književnost (klasični i moderni), a u okviru toga podoblast Crnogorski jezik i književnost.

Firma Rubik doo takođe traži dva kandidata sa diplomama iz prirodnih nauka – Matematika i računarske nauke, sa podoblastima Računarstvo i informacione tehnologije i Primijenjeno računarstvo.

Podsjećamo da pravo na stručno osposobljavanje imaju lica sa stečenim visokim obrazovanjem koja nemaju radno iskustvo u određenom nivou obrazovanja, odnosno sa visokim obrazovanjem, i koja su na evidenciji Zavoda za zapošljavanje Crne Gore.

Informacija o procedurama prijavljivanja može se naći na veb stranicama E-uprave, Uprave za kadrove, Zavoda za zapošljavanje i Ministarstva prosvjete.

Portal onogost.me je mladi nikšićki informativni portal koji je za kratko vrijeme uspio da postane neizostavan izvor brzog, preciznog i objektivnog informisanja naših sugrađana.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Narednog mjeseca u nikšićkoj Željezari trebalo bi da počne proizvodnja, izrada metalnih konstrukcija, do juna očekuju prve megavate, dok će konkurs za posao 229 radnika biti raspisan narednih dana. To je “Vijestima” kazao direktor “EPCG - Željezara” Nikšić Đorđije Manojlović.
Unija slobodnih sindikata (USSCG) dala je punu podršku akciji "Stop inflaciji" i pozvala Vladu da se pridruži antiinflacionoj kampanji i privremeno umanji akcize na gorivo u iznosu ne manjem od 40 odsto.