Poziv mladima: Škola preduzetništva u Ankoni

14269496_10205685773983951_936977368_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 06.09.2016. u 15:01

Raspisan je poziv za sve  mlade potencijalne preduzetnike koji žele da osnuju start-up biznise iz oblasti kulture da se prijave za pohađanje škole preduzetništva u Ankoni, u periodu od 17. oktobra do 16. decembra 2016. godine.

„Glavni cilj projekta je ekonomski i kulturni razvoj jadransko – jonskog makro regiona. Kroz kreativnost i talenat mladih budućih preduzetnika, koji će pohađati obuku uspostaviće se start-upovi iz oblasti kulture, s ciljem unapređenja i promocije kulturne baštine u regionu.
Projektom su obuhvaćene Crna Gora, Albanija, BiH, Hrvatska, Grčka, Srbija, Slovenija i Italija“, navodi se u saopštenju.

Dodaju da je Poziv namijenjen osobama koje nemaju više od 40 godina, posjeduju odlično znanje engleskog jezika i dolaze iz pomenutih zemalja.

„Među prijavljenim će biti odabrano trideset pet budućih preduzetnika, koji će imati mogućnost da učestvuju u školi koja će biti održana u Ankoni u pomenutom periodu“, ističu u saopštenju

Poziv je otovren do 15. septembra 2016. godine, prijavljivanje se vrši on- line, a prijavni formular može se pronaći na internet adresi: http://startupschool.ecapital.it/apply.html, dok se više informacija može pronaći na internet adresi : http://startupschool.ecapital.it.

Obuka je dio projekta „Ecapital Culture – Adriatic Starts-up School“, koji promovišu i finansiraju Fondacija Marke, Privredna komora Ankone, Politehnički univerzitet Marke, Opština Ankona i Institut studija za upravljanje u ekonomiji i biznisu Adrijano Oliveti iz Ankone.
 

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sa zadovoljstvom mogu da konstatujem da su isplaćene januarske zarade za 13.893 prosvjetna radnika, sa uvećanjem od 20 odsto, saopštio je ministar prosvjete Miomir Vojinović.
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obavjestilo je poljoprivredne proizvođače da je rok za upis obradivih površina u Sistem za identifikaciju zemljišnih parcela (SIZEP) 30. april.
Bivši radnici Željezare sastali su se sa predstavnicima Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i počeli pregovore kako bi došli do rješenja koje će se odnositi na njihov radni status.