Produžen rok za podnošenja prijava za subvencionisanje aprilskih zarada

novac1
pixabay.com
  • Autor onogost.me
  • 18.05.2021. u 06:56

Iz Ministarstva ekonomskog razvoja saopštili su da će rok za podnošenje prijava za subvencionisanje aprilskih zarada biti produžen do 28. maja.

“Zbog otežanog rada elektronskog servisa tokom prvih dana maja, nove metodologije realizacije predmetnog Programa, kao i pethodnih i predstojećih praznika u ovom mjesecu, obavještavamo privredu da će rok za podnošenje prijava u maju biti produžen 8 dana, tj. zaključno sa 28. majem”, saopšteno je iz tog resora.

Kako su kazali, u okviru Mjera podrške privredi i građanima za II kvartal 2021. godine, Ministarstvo je nastavilo sa realizacijom Programa za subvencionisanje zarada, a od 1. maja otvoren je elektronski servis „Program za dodjelu subvencija“ za predaju zahtjeva za subvencionisanje aprilskih zarada, uz prvobitno definisani rok, do 20. maja.

Podsjećaju privredne subjekte da se detaljno informišu o inoviranom Programu subvencionisanja zarada, što je moguće odraditi putem link-a – https://mek.gov.me/ministarstvo/mjere_IIkvartal/, kao i da je za sve konsultacije na raspolaganju tim Ministarstva ekonomskog razvoja putem e-mail adrese [email protected].

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Budžet za narednu godinu projektovan je na 3,4 milijarde i analizirali smo sveobuhvatno prihodno i rashodno stanje, saopštio je ministar finansija Novica Vuković gostujući u Dnevniku Televizije Crne Gore. Dodao je da iduće godine na naplatu stiže dug od pola milijarde.
Skupštinski odbor za ekonomiju, finansije i budžet dao je zeleno svjetlo Agenciji za zaštitu konkurencije (AZK), ali ne i Komisiji za zaštitu prava u javnim nabavkama za prošlogodišnje izvještaje.