Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Projekat portala Onogošt: Promovišemo mlade nikšićke poljoprivrednike, prijavite se!

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 22.01.2024. u 08:17
Portal Onogošt upućuje poziv mladim poljoprivrednicima da se prijave na projekat “Birajmo nikšićko – podržimo lokalno”, koji realizujemo u saradnji sa Ministarstvom kulture i medija.

Ovim projektom želimo da podržimo 10 mladih poljoprivrednika sa teritorije naše opštine.

Ovaj medijski projekat ima za cilj da rasvijetli priče i iskustva onih strastvenih pojedinaca, sa akcenotom na mlade ljude, koji su odlučili da  se bore za lokalnu poljoprivredu u Nikšiću i koji smatraju da baš tu imaju svijetlu budućnost. Zbog toga su, smatrali smo, zaslužili veću vidljivost i bolju promociju.

Projekat je osmišljen kako bi se povećala vidljivost i prepoznatljivost lokalnih poljoprivrednika, sa posebnim akcentom na one lokalne farmere koji su se posvetili održivoj poljoprivredi i proizvodnji zdrave hrane.

Sa poljoprivrednicima koji odaberemo kroz projekat uradićemo reportaže, video priče koje ćemo promovisati putem društvenih mreža i kroz banere.

Tim projekta će posjetiti lokalne poljoprivrednike na njihovim farmama i snimiti video zapise, intervjue i fotografije. Ovaj medijski sadržaj će biti korišćen za kreiranje priča i reportaža koje će biti objavljene na različitim medijskim platformama, sa fokusom na društvene mreže.

Poljoprivrednici će biti promovisani preko prepoznatljive stranice “Birajmo nikšićko” na našem portalu. Na ovoj platformi će biti objavljeni profili svakog poljoprivrednika, sa informacijama o njihovoj farmi, proizvodima i načinu na koji se bave poljoporivredom sa posebnim fokusom na mlade farmere, na održivu poljoprivredu i inovativne načine proizvodnje.

Svaki farmer imaće besplatnu marketinšku promociju svojih proizvoda na našoj interenet stranici, što u vidu promo baner kampanja u trajnju od mjesec dana, što u vidu promocije video priča i tekstova na našim društvenim mrežama.

Prednost će, prilikom selekcije, uz dostavljenu validnu dokumentaciju, imati mladi poljoprivrednici koji su skorije registrovani i tek se probijaju na tržište.

Za prijavu je potrebno dostaviti upis iz Registra poljoprivrednih gazdinstava i kontakt podatke.

Prijavu sa naznakom „Birajmo nikšićko – podržimo lokalno“ sa pratećom dokumentacijom slati na broj telefona 067 947 031 ili na mejl  [email protected]

Komsiija će izabrati 10 poljoprivrednika, prednost će imati mlađi od 40 godina, koji će biti besplatno promovisani na stranicama našeg portala i Facebook i Instagram stranicama, tokom narednih 10 mjeseci, svaki biznis u trajanju do 30 dana.

Rok za dostavljanje prijava je do ponedjeljka, 29. januara do 16 časova.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Poreski inspektori su od 1. maja do 7. jula obavili 805 provjera regularnosti poslovanja poreskih obveznika i utvrdili nepravilnosti kod njih 133, na osnovu čega su izdali 177 prekršajna naloga sa ukupno izrečenim novčanim kaznama od 580,4 hiljade eura.