Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Radnicima Željezare biće obezbijeđena zimnica

gov.me
 • Autor onogost.me
 • 29.12.2023. u 18:12
Ministar energetike i rudarstva Mujović omogućio je da se radnicima Željezare EPCG Nikšić isplati zimnica kao što je to praksa za zaposlene u Elektroprivredi Crne Gore.

Kako je kazao, obaveze prema zaposlenima se moraju izmirivati do pronalaska strateškog partnera i u komunikaciji sa Sindikatom kompanije.

Podsjećamo, matična kompanija Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) 11. decembra objavila je javni poziv kojim zainteresovanim investitorima nudi u zakup proizvodne pogone u svojoj ćerki firmi- Željezari.

Zainteresovanim je ostavljena mogućnost da se prijave do 25.januara naredne godine.

Do ulaska kredibilnog partnera u kompaniju, obaveze prema zaposlenima ostaju uz aktivno uključivanje Ministarstva energetike i rudarstva, koje je u kontaktu sa svim sa zainteresovanim kompanijama uz široku diplomatsku aktivnost na pronalaženju investitora koji će obezbijediti ulaganja i angažovanje što većeg broja radnika, kao širenje poslovnog portfolija.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Nacionalna turistička organizacija (NTO) raspisala je javni poziv za podnošenje zahtjeva za dobijanje novčane podrške za unapređenje organizovanih avionskih dolazaka putem zajedničke marketing kampanje sa turoperatorima za ovu i narednu godinu u okviru koga je opredijeljeno 510 hiljada eura. Od ukupne sume 200 hiljada je za ovu, a 310 hiljada za narednu godinu.
  Poreski inspektori su od 1. maja do 7. jula obavili 805 provjera regularnosti poslovanja poreskih obveznika i utvrdili nepravilnosti kod njih 133, na osnovu čega su izdali 177 prekršajna naloga sa ukupno izrečenim novčanim kaznama od 580,4 hiljade eura.