Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Raspisaće međunarodni konkurs za izvršnog direktora Aerodroma Crne Gore

Aerodromi Crne Gore
 • Autor onogost.me
 • 04.04.2024. u 20:38
Aerodromi Crne Gore će narednih dana raspisati međunarodni konkurs za izvršnog direktora, odlučio je Odbor direktora na sjednici koja je održana večeras.

Osim toga, Odboru direktora je potvrđeno da je iznos od 509.000 eura sporne uplate za aerodromsku opremu vraćen na račun kompanije dok smo od banke tražili informacije o statusu preostale 42.000 eura o čemu će i javnost biti blagovremeno obaviještena", pišu u saopštenju.

Takođe, Odbor direktora je na ovoj sjednici, kako je i najavljeno, ramatrao problem taksi prevoza ispred terminalne zgrade Aerodroma Podgorica i tim povodom je uputio dopis Ministarstvu saobraćaja i pomorstva, odnosno Vladi kao osnivaču.

"Cilj ACG je zaštita interesa putnika i kompanije. Odbor direktora je na sjednici razmatrao i sve ostale teme koje su od značaja za ljetnju sezonu koja će, prema dosadašnjim informacijama, biti rekordna", navodi se u saopštenju.

Izvor: rtcg.me

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Vršilac dužnosti direktora Poreske uprave (PU) Sava Laketić naglasio je značaj računovodstveno-revizorske profesije u implementaciji poreskih propisa, poručujući da se intezivno radi na reforemi sveobuhvatnog poreskog sistema. On je to kazao na zatvaranju Simpozijuma Računovođa i revizora, koji je minula tri dana održan u Ulcinju.
  Od prvog kvartala 2019. godine do aprila ove godine prosječna tržišna cijena metra kvadratnog stana u novogradnji u Crnoj Gori porasla je za skoro 630 eura, pokazuje zvanična statistika.