Rok za upis obradivih površina 30. april

pixabay.com
 • Autor onogost.me
 • 03.02.2023. u 17:28
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede obavjestilo je poljoprivredne proizvođače da je rok za upis obradivih površina u Sistem za identifikaciju zemljišnih parcela (SIZEP) 30. april.

Iz tog resora su pozvali poljoprivredne proizvođače da do navedenog roka unesu sve poljoprivredne površine pod biljnim kulturama, kao i one površine koje će ove godine staviti u funkciju biljne proizvodnje.

“Ažuriranje i upis se vrši u regionalnim centrima Direkcije za savjetodavne poslove u Podgorici, Baru, Beranama, Bijelom Polju, Cetinju, Herceg Novom, Nikšiću.

Unešene površine biće osnov za isplatu Direktnih plaćanja u biljnoj proizvodnji za tekuću godinu, te će mogućnost da ostvare pravo na podršku kroz mjeru Direktnih plaćanja u biljnoj proizvodnji imati isključivo proizvođači koji su površine upisali i ažurirali do 30. aprila”, navodi se u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Pojedini trgovački lanci ograničiće kupovinu proizvoda po minimalnim cijenama u okviru akcije “Stop inflaciji” samo ukoliko bude očigledne zloupotrebe, potvrđeno je Portalu RTCG. Iz kompanije "Voli" naglašavaju da se ograničenje može desiti ukoliko se kupuju enormne količine proizvoda, dok sa druge strane u lancima "Idea" trenutno ne pominju ograničenja.