Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Rukovodstvo EPCG da isplati zimnicu radnicima Željezare

gov.me
 • Autor onogost.me
 • 11.01.2024. u 14:16
Rukovodstvo Elektroprivrede Crne Gore u obavezi je da ispuni obećanja radnicima EPCG Željezara Nikšić po pitanju isplate zimnice, u skladu sa politkom ove kompanije prema zaposlenima, po principu na osnovu koga je to urađeno u matičnoj kompaniji ali i ostalima kompanijama iz EPCG grup, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.

Kako se navodi u saopštenju tog resora, pozivaju V.D. izvršnog direktora Zorana Šljukića i predsjednika Odbora direktora Milutina Đukanovića da u najkraćem mogućem roku ispuni ovu obavezu, kako je i obećano radnicima Željezare, i to prvo za 3. januar, pa za 9. januar tekuće godine, "da bi taj rok bio prolongiran i do danas, što je izazvalo opravdano nezadovoljstvo zaposlenih zbog neispunjenih obećanja".

 

"Podsjećamo da je EPCG Željezara Nikšić na putu da nade kvalitetnog partnera za pokretanje vise pogona u kompaniji i da potezi koji mogu ugroziti taj proces nijesu u cilju ozdravljenja kompanije. Matična firma EPCG mora da uradi sve u njenoj nadležnosti da se proces privrede kraju bez dodatnih komplikacija za firmu koja se već nalazi u nezavidnoj poziciji", zaključeno je u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. a ovima koji su pljačkali zeljezaru preko raznih divljih zakupaca nije tražili nists .samo su ćutali

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Poreski inspektori su od 1. maja do 7. jula obavili 805 provjera regularnosti poslovanja poreskih obveznika i utvrdili nepravilnosti kod njih 133, na osnovu čega su izdali 177 prekršajna naloga sa ukupno izrečenim novčanim kaznama od 580,4 hiljade eura.
  Zakonom o budžetu za 2024. godinu planirano je 240.012.958,82 eura za realizaciju 332 projekta ukupne procijenjene vrijednosti 2,9 milijardi eura, a u prvih šest mjeseci 2024. godine potrošeno je 61,2 miliona eura, što je 26% od planiranog iznosa.