Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Sjutra sajam preduzetništva u organizaciji ŽAD-a

zad
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 30.09.2016. u 14:30

Ženska alijansa DPS Nikšić (ŽAD) sjutra će, u periodu od 11 do 18 časova, na platou ispred "Gradske kuće", organizovati Sajam preduzetništva. 
 

Sajam je prodajnog karaktera i okupiće veliki broj preduzetnika iz Nikšića i šire, a sve u cilju popularizacije preduzetništva i upoznavanja i učenja od onih koji su prošli put od proizvodnje do funkcionisanja na tržištu.

“Osim što na ovaj način Ženska alijansa DPS Nikšić želi da istakne značaj preduzetništva u vremenu u kojem živimo, očekuje se i onaj krajnji efekt zajedničkog doprinosa povećanju proizvodnje i zaposlenosti. Tokom trajanja Sajma biće upriličen i bogat kulturno-umjetnički program”, navode iz te organizacije. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Novo državno preduzeće za gazdovanje šumama trebalo bi da zaposli 231 radnika u prve tri godine rada, koji će imati za 30 odsto veću zaradu od zaposlenih u državnoj upravi, dok je za prvu godinu rada novog šumarskog preduzeća potrebno obezbijediti 24 miliona eura za obrtna sredstva i nabavku mehanizacije i opreme za rad, saopšteno je iz Akcije za socijalnu pravdu.