Svečano otvorena EKO benzinska pumpa „Nikšić 1“

20170919_190759
Marija Vujović
  • Autor Marija Vujovic
  • 20.09.2017. u 06:07

Predsjednik opštine Veselin Grbović, ali i brojne druge zvanice, prisustvovale su jučerašnjem svečanom otvaranju EKO benzinske pumpe „Nikšić 1“.

Tom prilikom Grbović je istakao da ova pumpa, iako je godinama radila izuzetno dobro, nije odgovarala renomeu firme kakva je Jugopetrol, te da je po svom dolasku na čelo opštine, prije četiri i po godine, insistirao da se krene u rekonstrukciju ove pumpe.

„Ovaj ulaz u grad Nikšić je za nas veoma značajan i zaista će ova pumpa promijeniti taj izgled i popraviti neku sliku Nikšića. Inače imaju četiri Jugopetrolove pumpe, ostale treba da se rekonstruišu, odnosno pumpa u Vilusima, u Rastocima, i na kraju četvrta na samom ulazu u Nikšić, koja će kasnije biti rekonstruisana“, najavio je on.

Grbović je podsjetio da su u međuvremenu otvorene tri pumpe, i ocijenio takvu konkurenciju pozitivnu za građane Nikšića.

„Nikšić ide nekim koracima napred i sigurno će biti posla za sve. Jevrejsko pravilo je da gdje ima 10 radnji, otvara se i 11., tako da što ima više konkurencije više će posla biti i sigurno će i promet goriva biti bolji“, istakao je Grbović poželivši sreću u budućem radu Jugopetrolu i poručivši da oni, kao društvena odgovorna firma treba da gledaju neke šire interese kao što su interesi određenih gradova.

Izvršni direktor kompanije Jugopetrol AD Antonis Semelides kazao je da je ovo važan dan za tu firmu.

„Kao što znate mi smo počeli projekat rekonstrukcije svih benzinskih stanica u Crnoj Gori i jako smo srećni što smo danas ovdje u Nikšiću, da otvorimo prvu benzinsku stanicu. Veoma nam je drago što se datum otvaranja ove benzinske stanice podudara sa Danom oslobođenja Nikšića“, zadovoljno ističe Semelides.

Rekonstrukcija ovih benzinskih pumpi, prema njegovim riječima, započeta je kako bi bili u skladu sa međunarodnim standardima.

„Želimo da obezbijedimo novi vizuelni izgled naših benzinskih stanica, tako da mi želimo da naše benzinske stanice budu mnogo ljepše i atraktivnije za naše kupce i naravno da one funkcionišu na jedan jednostavan način. Takođe, želimo da osiguramo da naše tržište ima najkvalitetnije gorivo i da pružimo najbolju moguću uslugu našim kupcima“, zaključio je on.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sve vrste goriva u Crnoj Gori od ponoći su jeftinije jedan do devet centi, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.
Uprava prihoda i carina je od 1. januara do 30. novembra 2022. godine ostvarila bruto naplatu prihoda u iznosu od 1.908,9 miliona eura, što je za 170 miliona eura ili 10 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine, a za 120 miliona eura ili 7 odsto više u odnosu na 2019. godinu. Ostvarena naplata je iznad plana prihoda u navedenom periodu za 163 miliona eura ili 9 odsto.