Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Svi servisi Poreske uprave od sjutra u funkciji

poreska_uprava
Poreska uprava
 • Autor onogost.me
 • 08.07.2024. u 15:46
Poreska uprava obavještava građane i poreske obveznike da će svi njeni servisi od sjutra, 9. jula biti u punoj funkciji.

"Prekid u radu sistema vezan za redovno održavanje i poboljšanje cjelokupnog sistema je otklonjen, a za sve obaveze vezane za predaju prijava/izvještaja koje nijesu mogle biti izvršene u zakonski predviđenom roku, Poreska uprava pomjera rok za predaju", navode u saopštenju.

 • Prijava PDV-a za obračunski period jun 2024. godine predata od 15. do 21. jula smatraće se blagovremeno predatom prijavom.
 • Prijava IOPPD za obračunski period jun 2024. godine predata od 15. do 21. jula smatraće se blagovremeno predatom prijavom.
 • Revizorski izvještaj za 2023. godinu predat u periodu od 30. juna do 21. jula smatraće se blagovremeno predatim.

Naglašavaju da su poreski obveznici dužni da svoju utvrđenu obavezu po osnovu prijave PDV-a i IOPPD izvještaja uplate u propisanom roku, tj. do 15. jula.

"Zahvaljujemo još jednom svim poreskim obveznicima i građanima na razumijevanju i strpljenju", zaključili su u saopštenju.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.