Tehnopolis: Profesionalne vještine na obukama usavršava 100 učesnika

excel
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.11.2018. u 10:02

Ove jeseni Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis pripremio je devet obuka za zainteresovane građane koji žele da usavrše svoje profesionalne vještine i pronađu zaposlenje, da realizuju svoje poslovne ideje i otpočnu sopstveni biznis ili unaprijede postojeći.

Od oktobra do kraja godine realizuje se devet obuka, i to: programiranje za osnovce, programiranje za početnike, digitalni marketing, osnove dizajna i štampe, web dizajn, Excel, 3D modelovanje i štampa, kako pokrenuti startup i obuka za pisanje biznis planova.

Treninzi se održavaju više puta sedmično, a vode ih stručnjaci u ovim oblastima.

„Obuke pohađa 100 učesnika, koji će do kraja decembra biti u prilici da usavrše vještine u oblastima koje su odabrali i time poboljšaju svoje kompetencije i položaj na tržištu rada“, naveli su iz Tehnopolisa.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Od početka godine 11 kupovina preko interneta završilo se prijavom Tržišnoj inspekciji. Nepravilnosti su se odnosile na reklamacije sata, parfema, šminke, garderobe, česme, mašinice za brijanje i drugog, a kupci su tvrdili da dobijeni proizvod nije isti kao sa fotografije.
Pojedini trgovački lanci ograničiće kupovinu proizvoda po minimalnim cijenama u okviru akcije “Stop inflaciji” samo ukoliko bude očigledne zloupotrebe, potvrđeno je Portalu RTCG. Iz kompanije "Voli" naglašavaju da se ograničenje može desiti ukoliko se kupuju enormne količine proizvoda, dok sa druge strane u lancima "Idea" trenutno ne pominju ograničenja.