Nikšić Vrijeme
11.1°C Kiša, neprekidna: umjerena

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Tehnopolis: Profesionalne vještine na obukama usavršava 100 učesnika

excel
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 08.11.2018. u 10:02

Ove jeseni Inovaciono preduzetnički centar Tehnopolis pripremio je devet obuka za zainteresovane građane koji žele da usavrše svoje profesionalne vještine i pronađu zaposlenje, da realizuju svoje poslovne ideje i otpočnu sopstveni biznis ili unaprijede postojeći.

Od oktobra do kraja godine realizuje se devet obuka, i to: programiranje za osnovce, programiranje za početnike, digitalni marketing, osnove dizajna i štampe, web dizajn, Excel, 3D modelovanje i štampa, kako pokrenuti startup i obuka za pisanje biznis planova.

Treninzi se održavaju više puta sedmično, a vode ih stručnjaci u ovim oblastima.

„Obuke pohađa 100 učesnika, koji će do kraja decembra biti u prilici da usavrše vještine u oblastima koje su odabrali i time poboljšaju svoje kompetencije i položaj na tržištu rada“, naveli su iz Tehnopolisa.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Državne kompanije, Rudnik uglja i Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) već više od pola godine kriju većinu podataka o broju ljudi koje su zaposlili, a ta praksa se nastavila i nakon raspisivanja lokalnih izbora, saopšteno je iz Mreže za afirmaciju NVO sektora (MANS).
Skupština akcionara Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) na sjednici koja je zakazana za 3. oktobar odlučivaće o kupovini imovine nikšićke Željezare, saoštio je za Portal RTCG predsjednik Odbora direktora EPCG Milutin Đukanović.
Nekada profitabilno državno preduzeće, Elektroprivreda Crne Gore, koje je ove godine ušlo u zonu poslovnog gubitka, Vlada Crne Gore pomaze kupovinom akcija u veoma nejasnim okolnostima, saopštili su iz Centra za ekonomske i evropske studije (CEES).