Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Telemach dani u Nikšiću naredne sedmice

picture2_a
privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 31.03.2018. u 07:05

Telemach poslovnica u Nikšiću, renovirana po posljednjim standardima, svečano će biti otvorena u ponedjeljak 2. aprila u 11h. Za sve posjetioce, Telemach je pripremio promotivne poklone, a za najmlađe zabavni program.  

 „Zadovoljstvo nam je da pozovemo drage Nikšićane da nam se pridruže da zajedno  obilježimo  Telemach dane u njihovom gradu. Biće to prilika da se zabave i druže sa djecom, ali i detaljnije upoznaju sa našom ponudom. Povodom otvaranja renovirane poslovnice, za sve nove korisnike pripremili smo posebno iznenađenje,“ saopšteno je iz Telemacha.

Poslovnica, koja se nalazi u Njegoševoj ulici broj 21, od sada ima i naplatno mjesto gdje građani mogu da plaćaju svoje Telemach i Total TV račune, bez provizije.

Telemach je prvi kablovski operator na tržištu Crne Gore i dio je regionalne United Group-e. Prepoznat je po naprednim servisima, koji se baziraju na najsavremenijim tehnologijama i u kombinaciji s inovativnim ponudama prilagođenim potrebama korisnika, čine veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatore u zemlji.

   Plaćeni marketing

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) je u prošloj godini ostvario rekordan profit od 35,7 miliona eura, saopštio je predsjednik Odbora direktora te kompanije, Aleksandar Mijušković, i dodao da je poslovni put od 2021. obilježen istorijskim rezultatima.
Ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović kazao je u emisiji "Link" na Radiju Crne Gore da je dosadašnje isporučivanje rezultata u resoru kojim rukovodi rezultat posvećenosti i drugačijeg pristupa poslu. Razvoj saobraćajne infrastrukture jedan je od prioriteta, a izvođačima radova poručuje da će svako kršenje ugovora sa državom i probijanje rokova rezultirati raskidom ugovora.