“Trebjesa” lansirala novo pivo: “Onogošt” za nastavak domaće tradicije

pivo_1
Pivara “Trebjesa”
  • Autor onogost.me
  • 24.03.2016. u 11:43

U godini obilježavanja jubileja, 120 godina pivarstva u Nikšiću, Pivara „Trebjesa“ predstavlja novi proizvod, Onogošt pivo.

Godina velikog jubileja, u kojoj potrošače tokom narednih mjeseci očekuje veliki broj aktivnosti u prodajnim objektima, počeće upravo lansiranjem novog piva na tržište.

„Onogošt je najmlađe pivo Trebjese, ali sa najstarijom pričom, neraskidivo vezanom za grad koji je davnih dana nosio ime Onogošt. Novi recept, sa karakterom starih dobrih vremena, zaživio je da čuva ljepotu našeg duha i bogatstvo naše tradicije“, saopšteno je iz Pivare „Trebjesa“.

Onogošt pivo će u narednim danima postati dostupno potrošačima širom Crne Gore.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Sve vrste goriva u Crnoj Gori od ponoći su jeftinije jedan do devet centi, saopštilo je Ministarstvo kapitalnih investicija.
Uprava prihoda i carina je od 1. januara do 30. novembra 2022. godine ostvarila bruto naplatu prihoda u iznosu od 1.908,9 miliona eura, što je za 170 miliona eura ili 10 odsto više u odnosu na isti period prethodne godine, a za 120 miliona eura ili 7 odsto više u odnosu na 2019. godinu. Ostvarena naplata je iznad plana prihoda u navedenom periodu za 163 miliona eura ili 9 odsto.