U Nikšiću sjutra Luštica Bay sajam zapošljavanja: Više od stotinu radnih mjesta u ponudi

Luštica Bay
 • Autor onogost.me
 • 22.03.2023. u 21:08
Više od stotinu radnih mjesta u novom gradu, na obali biće predstavljeno na Luštica Bay sajmu zapošljavanja u Nikšiću u četvrtak, 23. marta, od 10 do 16 časova, u hotelu "Onogošt".

Radne pozicije su otvorene u sektorima hrane i pića, domaćinstvu, transportu, sektoru sporta i rekreacije, te organizacije događaja, odnosa sa klijentima i kvalitet i kontrolu. Potrebno je da svi kandidati na sajam zapošljavanja donesu svoju radnu biografiju (CV) u štampanoj formi, u više primjeraka.

Završni susret sa zainteresovanim kandidatima tokom kojeg će radne pozicije predstaviti i hoteli The Chedi Luštica Bay i Mamula Island biće održan u Luštici Bay u petak, 24. marta od 10 do 16 časova na promenadi u Marina naselju. To je finalna prilika za potencijalne kandidate da se susretnu sa timovima ovih poslodavaca i na licu mjesta saznaju sve o mogućnostima angažmana.

Jednodnevni sajmovi zapošljavanja su namijenjeni kandidatima koji žele da se informišu o različitim mogućnostima za angažman, na licu mjesta razgovaraju sa poslodavcem i predaju radnu biografiju. Poželjno je prethodno iskustvo u radu na sličnim pozicijama, ali će prednost imati dobre komunikacione i organizacione vještine.

Broj zaposlenih, koji se znatno uvećava iz godine u godinu, ide u prilog činjenici da je kompanija Luštica Develompment visoko pozicionirana na listi ne samo najvećih već i najpoželjnijih poslodavaca u Crnoj Gori. Kompanija na crnogorsko tržište donosi poslovnu praksu svjetske klase, nudi mogućnost dugoročnog radnog angažmana, konkurentne zarade i rad u dinamičnom orkuženju.

Informacije o radnim pozicijama dostupne su i na https://lusticabay.com/lustica-bay-sajam-zaposljavanja-u-pet-gradova/

 

Promo tekst

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Imajući u vidu značaj emitivnih tržišta zemalja Baltika, Estonije, Litvanije i Letonije na turistički promet i produženje turističke sezone u Crnoj Gori, smatramo da je važno što je Nacionalni avio prevoznik “Air Montenegro” uspostavio avio saobraćaj između Crne Gore i zemalja Baltika, s obzirom da je Crna Gora izrazita avio destinacija, posebno za zemlje Baltika, saopšteno je iz te aviokompanije.
  Inspektori su u aprilu zabranili da u Crnu Goru uđe 19.144 kilograma krastavca, 3.020 kilograma grejpfruta i čak 34.000 kilograma krompira za koje je utvrđeno da imaju veću količinu pesticida od dozvoljene ili da kvalitet nije na propisanom nivou, pokazuje izvještaj u koji je Portal RTCG imao uvid.
  Direktor EPCG Željezare Nikšić Đorđe Manojlović kazao je da su na krovu pogona Vučionice postavili solarnu elektranu od 1,7 megavata snage, te da je u pripremi još jedna na zemlji od dva megavata. Angažovano je trenutno 250 radnika u pokrenutim pogonima i najavljuje od jeseni nova radna mjesta, kada se krene sa realizacijom još nekih projekata.