“Veliki državni resurs Željezara vraćena državi i građanima”

Radnička partija
 • Autor onogost.me
 • 07.06.2023. u 15:43
Predsjednik Radničke partije i poslanik u Skupštini Crne Gore Maksim Vučinić istakao je da je veliki državni resurs Željezara vraćena državi i građanima.

Iz Radničke partije je saopšteno da je Vučinić posjetio EPCG Željezaru Nikšić gdje je sa radnicima obišao čeličanu, pogone i kovačnicu sa modernom opremom.

“Na raspolaganju je 600.000 kvadrata zemljišta kao i 250.000 kvadrata hala. Očekujem u najskorijem roku javno-privatno partnerstvo koje će omogućiti da se nastavi sa proizvodnjom specijalnih čelika”, rekao je Vučinić.

On je dodao da Željezara sa svojom energetskom, šinskom i prostornom infrastrukturom predstavlja industrijsku zonu koja je značajna za investicije u budućnosti.

“Cijena električne energije kao i zdrav poslovni ambijent zaokružuju priču o uspješnosti naše ekonomske politike. Konačno mladi mogu planirati budućnost u našoj zemlji”, zaključio je Vučinić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Nemojte vise na Zutu gredu i dolje Vlada predvodjeni Sindikatom tadasnjim. Sto ste trazili to ste dobili …mislim ne prethodne kojim ste dovedeni do prodaje i sa 6000 radnika na 200……..

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Najveći procenat građana, 63,9 odsto, živi u domaćinstvima koja ne mogu priuštiti nedjelju dana godišnjeg odmora van kuće, dok najmanji procenat, 13,9 odsto, živi u domaćinstvima koja ne mogu priuštiti adekvatno zagrijavanje stana ili kuće. To su podaci iz Ankete o dohotku i uslovima života u 2022. godini, koju je objavio Monstat.
  Jasna Vujović iz Direktorata za unutrašnje tržište i konkurenciju kazala je da nadležni očekuju da će akcija Stop inflaciji uticati na smanjenje opšte, ali i stope inflacije hrane. Poručila je da proizvodi antiinflacione korpe ne mogu biti ispod prosječnog kvaliteta za određenu grupu, te da liste nijesu konačne, već da će se proširivati.