Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Vladimir Ivanović izabran za v.d. izvršnog direktora CEDIS-a

 • Autor onogost.me
 • 29.03.2024. u 12:39
Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema DOO Podgorica (CEDIS) na današnjoj sjednici raziješio je dosadašnjeg izvršnog direktora Vladimira Čađenovića i imenovao Vladimira Ivanovića za vršioca dužnosti izvršnog direktora kompanije.

Vladimir Ivanović je diplomirao na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta Crne Gore, smjer Energetika,  2005. godine. Radni angažman započeo je 2007. godine, kada je raspoređen na mjesto inženjera u Službi za mjerenje.

Od 2010. do 2015. godine bio je šef Službe za mjerenje u Elektrodistribuciji Podgorica, a zatim šef Službe za mjerenje Regiona 2 (Podgorica, Cetinje, Danilovgrad, Zeta, Tuzi) u Elektroprivredi Crne Gore, a zatim u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu. Tokom 2017. godine Vladimir je kratko bio na poziciji šefa Centra za mjerenje u Operativnoj direkciji CEDIS-a.

Od maja 2021. godine bio je rukovodilac Operativne direkcije u Crnogorskom elektrodistributivnom sistemu.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Reforma penzionog sistema biće definisana fiskalnom strategijom i nema bojazni od gašenja Fonda PIO, poručuju iz Pokreta Evropa sad, a nakon izjave ministra finansija Novice Vukovića, koji je kazao da se kroz program Evropa sad 2 planira korekcija penzijskih doprinosa.
  Benzin je od danas skuplji dva centa, dok je cijena eurodizela niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva.