Vuksanović podnio ostavku na funkciju izvršnog direktora EPCG Solar gradnje

epcg-sg.com
 • Autor onogost.me
 • 31.08.2023. u 15:53
Izvršni direktor EPCG Solar gradnje, Ranko Vuksanović podnio je ostavku na tu funkciju.

Iz Službe za odnose sa javnošću EPCG Solar gradnje saopšteno je da je Vuksanović o odluci da napušta tu funkciju prije isteka četvorogodišnjeg mandata obavijestio Odbor direktora.

Kako se navodi, Vuksanović mjesto izvršnog direktora napušta zbog prelaska na drugo rukovodeće radno mjesto i vraća se u matičnu kompaniju Crnogorski elektrodistributivni sistem (CEDIS).

“Smatram da sam obavljajući funkciju izvršnog direktora dao maksimalan doprinos formiranju i razvoju kompanije, edukaciji i obuci zaposlenih, te da je projekat Solari 3000+ i 500+ uspješno priveden kraju na šta sam veoma ponosan, kao što sam ponosan i na pozitivan finansijski bilans za prvih šest mjeseci, kada se radilo punim kapacitetom”, kazao je Vuksanović.

EPCG Solar gradnji, kako se dodaje, u narednom periodu predstoji odabir i imenovanje novog izvršnog direktora.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović uputiće danas svim parlamentarnim subjektima predlog "Platforme za Crnu Goru u EU", a čiji je primarni cilj vraćanje reformske i evropske agende u društveno-politički fokus, kao i zajedničko djelovanje na ubrzanju našeg evropskog puta, saopšteno je iz kabineta Predsjednika.
  Jasna Vujović iz Direktorata za unutrašnje tržište i konkurenciju kazala je da nadležni očekuju da će akcija Stop inflaciji uticati na smanjenje opšte, ali i stope inflacije hrane. Poručila je da proizvodi antiinflacione korpe ne mogu biti ispod prosječnog kvaliteta za određenu grupu, te da liste nijesu konačne, već da će se proširivati.