Za lokalni DF neprihvatljivo poskupljenje cijene vode

12606822_10205602219950478_265353832_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.01.2016. u 14:16

Kako stoji u sapštenju DF-a, Pokret za promjene i Demokratski front Nikšić sa žaljenjem konstatuju da je je lokalna uprava odlukom da vodu poskupi za 40 procenata još jednom loše postupila prema svojim građanima.

„Pokret za promjene i Demokratski front Nikšić smatraju da  ovakav pristup pokazuje zapravo pravo lice vlasti. Umjesto da se pohvale novim investicijama, novim halama, novim radnim mjestima, kao novogodišnji poklon vlast je poklonila građanima nove probleme“, objašnjava Vladan Raičević, odbornik Demokratskog fronta iz Pokreta za promjene.

Njihov rad, navodi se, najbolje je vidljiv u infrastrukturi a pogotovo kada je u pitanju kolektor, azil za pse i druge “investicije”.

„Pokret za promjene i Demokratski front Nikšić duboko svjesni da sadašnja vlast nije ključ rješenja već problema vjeruje da će građani znati to da sankcionišu“, zaključuje Raičević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Od početka godine 11 kupovina preko interneta završilo se prijavom Tržišnoj inspekciji. Nepravilnosti su se odnosile na reklamacije sata, parfema, šminke, garderobe, česme, mašinice za brijanje i drugog, a kupci su tvrdili da dobijeni proizvod nije isti kao sa fotografije.
Pojedini trgovački lanci ograničiće kupovinu proizvoda po minimalnim cijenama u okviru akcije “Stop inflaciji” samo ukoliko bude očigledne zloupotrebe, potvrđeno je Portalu RTCG. Iz kompanije "Voli" naglašavaju da se ograničenje može desiti ukoliko se kupuju enormne količine proizvoda, dok sa druge strane u lancima "Idea" trenutno ne pominju ograničenja.