Za lokalni DF neprihvatljivo poskupljenje cijene vode

12606822_10205602219950478_265353832_n
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 21.01.2016. u 14:16

Kako stoji u sapštenju DF-a, Pokret za promjene i Demokratski front Nikšić sa žaljenjem konstatuju da je je lokalna uprava odlukom da vodu poskupi za 40 procenata još jednom loše postupila prema svojim građanima.

„Pokret za promjene i Demokratski front Nikšić smatraju da  ovakav pristup pokazuje zapravo pravo lice vlasti. Umjesto da se pohvale novim investicijama, novim halama, novim radnim mjestima, kao novogodišnji poklon vlast je poklonila građanima nove probleme“, objašnjava Vladan Raičević, odbornik Demokratskog fronta iz Pokreta za promjene.

Njihov rad, navodi se, najbolje je vidljiv u infrastrukturi a pogotovo kada je u pitanju kolektor, azil za pse i druge “investicije”.

„Pokret za promjene i Demokratski front Nikšić duboko svjesni da sadašnja vlast nije ključ rješenja već problema vjeruje da će građani znati to da sankcionišu“, zaključuje Raičević.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori će od ponoći gorivo biti jeftinije, saopšteno je iz Ministarstva kapitalnih investicija (MKI).
Vjetroelektrane Krnovo i Možura trenutno su jedine vjetroelektrane u Crnoj Gori i u privatnom su vlasništvu. Za dvije godine na lokaciji Gvozd biće sagrađena još jedna, ali će je graditi nacionalna energetska kompanija. Zašto se Elektroprivreda Crne Gore odlučila na taj korak, koliko će to koštati građane, kakav je potencijal i perspektiva ovog izvora energije istraživala je TVCG.
Državne kompanije, Rudnik uglja i Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) već više od pola godine kriju većinu podataka o broju ljudi koje su zaposlili, a ta praksa se nastavila i nakon raspisivanja lokalnih izbora, saopšteno je iz Mreže za afirmaciju NVO sektora (MANS).