Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Željka Vasiljević predsjednica Sindikalnog povjereništva Nikšić

niksic_1
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 16.01.2016. u 11:07

Predsjednica Sindikata Opšte bolnice Nikšić Željka Vasiljević izabrana je za predsjednicu Sindikalnog povjereništva.

Na jučerašnjoj sjednici Sindikalnog povjereništva  pristustvovalo je 20 predstavnika sindikalnih organizacija Nikšića koji aktivno učestvuju u radu Saveza sindikata Crne Gore. 

Kako je saopšteno iz Saveza sindikata Crne Gore SSCG, za Željku Vasiljević, koja je bila jedini prijedlog od strane Doma zdravlja Nikšić i Pivare "Trebjesa" glasalo je 19 članova, dok je jedan bio uzdržan.

Sjednicu je vodio koordinator zadužen za rad opštinskih povjereništava - kancelarija i izvršni sekretar SSCG Ranko Božović, koji je naveo da je ovo nastavak reformi koji sprovodi ta sindikalna organizacija.

Odluka je Skupštine SSCG da se prekida dosadašnja praksa kojom su predsjenici povjereništava primali platu i do 700 eura. 

Novoizabrani predsjednici radiće volonterski.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Ministarstvo finansija priprema Fiskalnu strategiju koju će predložiti Vladi na usvajanje do kraja ovog mjeseca, rečeno je “Vijestima” u ovom resoru kojim rukovodi ministar Novica Vuković.
Prosječan majski račun za električnu energiju za domaćinstva na nivou Crne Gore, ukoliko se izuzmu neočitana mjerna mjesta u objektima koji nijesu stalno nastanjeni, iznosi 27,05 EUR.