ČITAOCI ŠALJU: Polomljena Biblioteka na otvorenom

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 25.04.2023. u 08:29
Biblioteka na otvorenom, koju su krajem avgusta prošle godine u dijelu parka preko puta Robne kuće postavili mladi nikšićki volonteri, polomljena je.

Naime, kako nam je kazao naš čitalac koji nam je poslao fotografiju, polomljeno je staklo i Biblioteka je iščupana iz postolja.

Foto: Arhiva

“Namjera postavljanja biblioteke u parku je, sa jedne strane oplemenjivanje parkovskog prostora, a sa druge promocija pisane riječi i širenje pristupa knjigama. U mini biblioteci, mogu se pozajmiti knjige pisaca klasika, ali i savremenih autora”, objasnili su volonteri tada.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministar prosvjete, Miomir Vojinović, naložio je da se testovi sa eksterne mature ponovo pregledaju i ocijene. Roditelji i maturanti prekinuli su, nakon ove informacije, protest ispred zgrade Ministarstva u Podgorici.
  Povodom sumnji da se prilikom isplata subvencija iz Fonda za profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom dešavaju zloupotrebe, a zbog prijavljivanja enormno visokih plata za te kategorije, iz Udruženja mladih s hendikepom poručuju da se tom pričom nanosi šteta njima, a u Fondu se protive ograničavanju subvencija.
  Šampioni ovogodišnje Meridianbet Studentske lige Crne Gore u košarci su studenti Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje iz Nikšića, to je epilog sinoć odigranog finala u kojem su savladali kolege sa Građevinskog fakulteta rezultatom 72:63.