ČITAOCI ŠALJU: “Sramota me je u kakvoj sredini odgajam svoju djecu”

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 25.02.2023. u 08:33
Čitalac našeg portala pisao nam je povodom stanja u Dragovoj Luci.

“Molim vas da ako je moguće upoznate nadležne organe ove opštine sa stanjem u Dragovoj Luci. Ovo naselje izgleda kao gradovi u Turskoj neposredno pogođeni teškim elementarnim nepogodama”, naveo je on.

Naš čitalac je istakao da je bezbjednost djece koja idu OŠ “Braća Labudović” svakodnevno ugrožena desetinama lutalica koja su stanište pronašli u lokalnim smetlištima oko škole, stadionima i mjesnim prodavnicama.

“Koliko je očigledna nemarnost lokalnih službi, toliko je poremećena i svijest građana koji su u najvećoj mjeri zaslužni za ovako stanje u našem gradu. Prosto me je sramota u kakvoj sredini odgajam svoju djecu”, dodao je on.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Gospodin je potpuno u pravu i mene je vrlo često sramota u kakvoj sredini živim.Pokusavala sam a i danas to činim da malo kultivisem prostor ispred stambene zgrade u kojoj živim dugi niz godina. Ne mogu da kažem ,ima još stanara koji se takođe trude da učine nešto što bi doprinelo ljepsem izgledu našeg okruženja . Ali ima i onih kojima to smeta i više vole opuštenu atmosferu…. kao kada vetar raznosi smeće na sve strane ili kad sa balkona bacaju kosti i hrane svoje lutajućuce ljubimce.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci