Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ČITAOCI ŠALJU: Svake godine postaje sve teže prolaziti ovom ulicom

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 27.01.2024. u 08:22
Da bi stigao od grada do kuće čitalac našeg portala, uz vještu i opreznu vožnju, mora da zaobiđe desetak rupa. Kaže da je navikao, ali i da ga često iznenade nove koje se pojave posle kiša. No, napominje, da nije rijedak slučaj da oni koji izađu iz ove ulice moraju pravac kod majstora.

Tako je portal Onogošt prošle godine pisao o nevoljama kroz koje svakodnevno prolaze vozači i mještani Virske ulice, od Broda prema Viru, u Gornjem Polju.

Dosadašnje krpljenje rupa nije dalo rezultate. To se, kaže on, vidi i na fotografijama.

Mještanin ovog kraja podsjetio je da se nove rupe otvaraju sa prvim kišama. Problem je, kaže, i što rasvjeta ponekad ne radi pa je u večernjim satima potreban dodatni oprez.

Ulica godinama čeka potpunu rekonstrukciju. Zbog toga je oko 50 mještana prije dvije godine potpisalo peticiju, putem koje su tražili potpunu rekonstrukciju.

Podsjećaju da peticija tada predata čelnicima Mjesne zajednice.

Čitalac vjeruju da će u Opštini imati volje da riješe ovaj problem i ulicu u potpunosti rekonstruišu, jer, poručuje, svake godine postaje sve teže prolaziti.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  1. Ljudi moji kao da je jedina ulica u NK, nio ne pita kako ke u kličevi u šolskoj ulici koja kao fol treba da se rekonstruiše posle 25 godina ni rasvjete kako treba ni ništa svaki dan se djeca sklanjaju uz ograde da se dva kamiona mimoiđu ako ne budu rušili ogradekoje su u državnom vlasništvu ništa se neće uraditi kako treba samo da ne bude ka o u Dragovu Luku pješački iz niđe u niđe

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Sjednica Skupštine opštine (SO) Nikšić biće nastavljana u utorak, u devet časova, odlučeno je na kolegijumu predsjednika lokalnog parlamenta. Sjednica je prekinuta, nakon što je opozicija spriječila održavanje. Odbornici lokalnog parlamenta danas nijesu razmatrali Predlog za razrješenje predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. Ta tačka skinuta je sa dnevnog reda na predlog Ivana Zečevića, odbornika koalicije Za budućnost Nikšića. Glasalo je 39 odbornika lokalnog parlamenta, 20 odbornika je bilo za, 19 protiv.