Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ČITAOCI ŠALJU: U Ulici Baja Pivljanina obilježiti pješački prelaz

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 03.07.2024. u 08:27
Čitalac portala Onogošt apelovao je da se u Ulici Baja Pivljanina postavi saobraćajni znak i opet iscrta pješački prelaz.

On je kazao da je pomenuta ulica prometna i da svaku noć dolazi do škripe, kočenja i neko može da nastrada.

"Pješački se nalazi između Pobjedine zgrade i Profesionala, niti se vidi pješački, niti ima znaka. Uz slabo osvjetljenje, ali mislim da se znak mora postaviti i opet iscrtati pješački prelaz, dok neko nije nastradao", apelovao je on.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  3

  1. Svuda po gradu ima neke skripe, kocenja i natezanja motora… svakako da treba obojati pjesacki ali treba takodje postaviti i kamere kao i non stop pokriti ulice pokretnim sabobracajnim kontrolama. Prosto je za rubriku vjerovali ili ne da u Niksicu to ne moze da se uradi godinama. Doduse, trenutno je mozda najgora situacija jer svako dijete ima auto

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Zakon o upravljanju otpadom predstavlja prekretnicu za Crnu Goru jer postavlja temelje za smanjenje otpada, zaštitu prirodnih resursa, i povećanje ekološke svijesti među građanima kroz mjere kontrole, kazao je u razgovoru za Portal RTCG ministar turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera Vladimir Martinović.