Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ČITAOCI ŠALJU: U Ulici Nikole Tesle noćima ne radi rasvjeta

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 23.12.2023. u 08:48
U Ulici Nikole Tesle, preko puta OŠ Luka Simonović, preko mjesec dana ne radi rasvjeta.

"Evo sa mog balkona noćima, ima sigurno više od mjesec dana, posmatram kako pojedini stubovi za rasvjetu ne rade na, pored ionako loše rasvjete, jednom od najprometnijih pješačkih prelaza u gradu", naveo je naš čitalac.

Žalosno je, kako kaže, što mnoga djeca zbog škole, kao i građani, koriste puno prelaz zbog pekare, kao i Suda u blizini.

"Noću kola jure i jedva ukoče na pješačkom prelazu jer ne vide pješake", dodao je on.

 

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Čitalac Portala Onogošt poslao nam je fotografiju na kojoj se vide dvije osobe koje izbacuju otpad na lokalitetu krupačkih topola.
  Saobraćajne nezgode u Crnoj Gori tokom prošle godine odnijele su 78 života, što je u odnosu na 2022. pet žrtava više. Od ukupnog broja poginulih, stradalo je 35 vozača, 21 saputnik, četiri motociklista, jedan biciklista i 17 pješaka. Crnogorski putevi odnijeli su život 66 građana ove države, dok je broj stradalih stranih državljana 12. To se navodi u izvještaju Uprave policije o stanju bezbjednosti saobraćaja na putevima za 2023. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore donijelo je novi Pravilnik o kriterijumima, načinu, uslovima i visini naknade za ostvarivanje prava na studentski kredit i stipendiju za najbolje studente. Pravilnik uvodi detaljna pravila i uslove koje studenti moraju ispuniti da bi ostvarili pravo na finansijsku podršku tokom studiranja.