Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ČITAOCI ŠALJU: Napušteni psi na krupačkoj plaži

Čitalac Portala Onogost
 • Autor onogost.me
 • 29.06.2024. u 08:13
Nedavno najavljena izgradnja azila za pse u Studenačkim glavicama mogla bi da riješi jedan od problema sa kojim se grad suočava duže vrijeme.

Skoro da ne postoji dio grada bez pasa lutalica, a ta slika zabilježena je i na Keju Bata Grujičića na Krupcu.

Tim povodom, kako kaže jedan od zaposlenih u ugostiteljskom objektu na Krupcu, koji nam je poslao fotografije, obraćali su se na više adresa.

''Kontaktirali smo Komunalnu policiju, Veterinarsku službu i svi su nam rekli da ne mogu da nam pomognu i da se obratimo portalima i forumima sa problemom u nadi da ce se svijest javnosti malo podići'', rekao nam je on.

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  1. Da je ovo ovako uvjerili smo se danas u restoranu na Krupcu.Jako neprijatno I neugodno sa ovolikim brojem pasa na terasi.Ne mogu se otjerati I bukvalno smo na brzinu pojeli I popili to sto smo narucili jer se od njih nije moglo.Apel da se rijesi problem…..

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Policijski službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“, Odjeljenja bezbjednosti Nikšić, zajedno sa kolegama iz Stanice policije Žabljak, sproveli su akciju pojačane kontrole osoba i vozila u kasnim večernjim satima, kao i raciju u jednom noćnom klubu, saopšteno je iz Uprave policije.