Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Građani ukazuju na nepropisno parkiranje: Pješaci na ulici, automobili na trotoaru

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 25.12.2023. u 08:22
Trotoarom Bulevara 13. jul u Kličevu često je nemoguće proći jer ga vozači automobila zauzimaju i koriste kao parking mjesto, pišu mještani tog kraja.

Kažu da svakodnevno nailaze na ovaj problem, kao i da nemaju prostora da bezbjedno prođu ulicom.

“Veliki broj nepropisno parkiranih vozila na trotoarima s obje strane kolovoza, tjera mještane da se  sa trotoara spuste na kolovoz i tako dolaze u opasnost svoju bezbjednost.  Problem je izražen u toku i dana i noći”, navodi čitalac portala, koji nam je dostavio fotografije.

Ukazuju da je bulevar veoma slabo ocrtan horizontalnom signalizacijom, kao i da pješački prelazi uopšte ne postoje na dionici od Metalca do Carevog mosta.

“Usporivači brzine (ležeći policajci) ne postoje, vozila se kreću velikom brzinom što je veoma opasno, posebno za djecu koja pješice putuju do škole”, kaže čitalac portala.

Pozivi prema nadležnim službama, dodaje, nijesu urodili plodom.

“Često se i ne jave na dežurne telefone”, ukazuje on.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  2

  1. Dragan Strikovic

   jeste tacno sto je napisano al ovo koliko vidim je ispred objekata jer malo ko ima parking pocev od poste pa svi ostali a ima ih prilicno. znaci svi se parkiramo na trotoar pocev od mene. sto je tako neko je drugi nadlezan. mislim da niko ne ostavlja auto na trotoar na duze vrijeme samo koliko trguje.

  2. Mnogi ostavljaju auta na trotoaru umjesto da udju u svoja dvorista a pjesaci moraju hodati ulicom.Nadlezni,pozabavite se malo ovim problemom u Klicevu ili cekate da se nesto desi pa cete onda.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci