“Gradske oči da ponekad prošetaju pješke i vide ono što i građani”

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 01.07.2023. u 08:26
Zapuštena fontana u gradskom parku je zastiđe, kaže čitalac portala, koji nam je dostavio fotografije.

“Nakon dva mjeseca sam posjetio gradski park, u nadi da će fontana biti makar očišćena, ali se uzalud ponadah. Ne znam ko sada rukovodi Komunalnim preduzećem, ali ova slika je zastiđe. Nije fontana površine stotinu kvadrata pa da se ne može sastrugati polip po njenom dnu i pomesti smeće. Gradske oči bi trebalo da ponekad prošetaju pješke i vide ono što i građani vide”, naveo je čitalac portala.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  10

  1. Komunalno preduzeće je u skladu sa komunalnom savjesti građana NK. Izgleda našla krpa zakrpu…Zastiđe je blaga riječ.
   evo molim i ja da predsjednik opštine malo obiđe grad

  2. Ovo je uzas kako nam je grad besprekorno cist, pi sramota me je nekad dje zivim smece na sve strane bruka stvarno.A fontana nam je za 10 plus bas fino krasi grad ne samo unutrasnjost nego je uzasna cijela treba to ruglo srusit i novu finu napravit.Kako je lijepa u Trebinje u park prelijepa, i grad je komplet cist papiric nema nidje bacen a ovo kod nas je katastrofa!

   1. Komunalna policija i Komunalno preduzece, osnovne stvari za koje im trebaju nikakva ulaganja nenibavljaju na adekvatan nacin. Puni su price a nidje djela!

  3. Ne postoi služba koja može očistiti koliko nesavjesni građani poruše i isprljaju. Trend je, u Nikšiću, da što više smeća prospeš po ulici to si nezavisniji, slobodniji i “svoj”.
   Direktore Komunalnog i Komunalne policije POD HITNO smijeniti kako bi Nikšić, koliko toliko, vratio dio one nekadašnje kulture i izgleda. Da se razumijemo, ne traje ovakvo stanje zadnje godinu – dvije, ovakvo stanje je duži niz godina. Žao mi je što se u grad ulaže i što se kvartovi, koji nijesu bili asfaltirani i uređeni, srede a dotični direktori svojim nečinjenjem unište sve ono što se sredilo.
   takođe veliki problem predstavljaju i psi lutalice kojih u Nikšiću, tvrdim, ima daleko najviše od svih gradova u Crnoj Gori. Blago rečeno – katastrofa. Direktori, ne primate vi platu od opštinei niko vam je ne garantuje već tu platu vama daju građani… ne uzimajte mjesto nerkom ko bi stručno i s ljubavlju prema Nikšiću obavljao taj posao.

  4. Овом прилогу треба додати и то да је парк послије више деценија обогаћен фантастичним садржајима за дјецу,одличним освјетљењем,ако издржи нападе вандала,обзиром на то да је једна љуљашка већ више пута ломљена и поправљана тако да не знам колико би фонтана издржала…..

  5. nemaju kad od davanja para iz budzeta za crkve. A pare iz crkvi idu za Srbiju. To samo kod nas moze.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  U Nikšiću je danas formiran Ženski odbornički klub, čiji je cilj afirmacija rodne ravnopravnosti, unapređenje položaja žena i snaženje lokalne demokratije.