Nikšić je grad koji se davi u smeću

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 13.01.2023. u 14:52
Smeće pored rijeka, jezera, magistrala - slika Nikšića.

„Gdje god nađeš zgodno mjesto tu deponiju posadi“, tako bi se moglo opisati stanje na teritoriji nikšićke opštine.

A deponije i nered, čak i pored kontejnera. To pokazuje i fotografija koju nam je čitalac portala dostavio sa šetališta Alekse Backovića, kod prodavnice „Idea“.

Pored pet kontejnera, koji su, kako se vidi puni, dušek, razne vrste kartona, papira….

Grad koji je zatrpan smećem, sve češće nam javljate. Sve češće se žalite, smeta vam.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  3

  1. Podrska, treba sveobuhvatno i akcije i medijski pritisak, da se pocne revolucija za cist i uredjen nas voljeni grad 💪

  2. Mladji narastaji nas nece po dobru zapamtiti…ostavicemo im divlje deponije, gradske ulice i bulevare pune smeca, zagadjena korita rijeka, zagadjenu pijacu vodu, necist vazduh! Dakle, genocid nevidjenih srazmjera!

  3. Šetam za vikend bulevarom 13. jul, pa šetalištem ispod Trebjese. Nevjerovatno je kolike su količine smeća. Jeste da su pojedinci neodgovorni i nekulturni jer bacaju smeće na svakom koraku, ali se mora priznati i skrenuti pažnja lokalnoj upravi da je broj korpi za otpatke izuzetno mali, u pojedinim ulicama ih gotovo i nema.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Na današnjem zboru radnici Željezare odlučili su da do ponedjeljka, 6. februara čekaju zvaničan poziv od EPCG za obećano zaposlenje. Ako poziva ne bude, narednog dana 7. februara, počeće proteste ispred upravne zgrade EPCG, kazao je predstavnik sindikata Ivan Vujović.