Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Oštećen sto za stoni tenis (FOTO)

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 12.01.2023. u 08:35
Upotreba pirotehnike tokom praznika je neizbježna.

Tako je neko u ovoj opasnoj igri odlučio da petarde, kako tvrdi čitalac portala, pali na stolu za stoni tenis koji je postavljen preko puta Dvorca kralja Nikole, u gradskom parku.

Na fotografijama koje je Onogoštu dostavio čitalac vide se oštećenja na podlozi stola za stoni tenis.

On je kazao da je razočaran zbog ovakvog čina i da "nama ne treba ništa praviti kakav smo narod".

Sekretarijat za kulturu sport, mlade i socijalno staranje postavio je u avgustu prošle godine stolove za stoni tenis, predviđene za spoljnu upotrebu, na četiri lokacije. Pored stola u gradskom parku, postavljeni su u dvorištu OŠ "Milija Nikčević", OŠ “Luka Simonović” i OŠ “Mileva Lajović Lalatović”.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Čitalac Portala Onogošt poslao nam je fotografiju na kojoj se vide dvije osobe koje izbacuju otpad na lokalitetu krupačkih topola.
  Saobraćajne nezgode u Crnoj Gori tokom prošle godine odnijele su 78 života, što je u odnosu na 2022. pet žrtava više. Od ukupnog broja poginulih, stradalo je 35 vozača, 21 saputnik, četiri motociklista, jedan biciklista i 17 pješaka. Crnogorski putevi odnijeli su život 66 građana ove države, dok je broj stradalih stranih državljana 12. To se navodi u izvještaju Uprave policije o stanju bezbjednosti saobraćaja na putevima za 2023. godinu.
  Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija Crne Gore donijelo je novi Pravilnik o kriterijumima, načinu, uslovima i visini naknade za ostvarivanje prava na studentski kredit i stipendiju za najbolje studente. Pravilnik uvodi detaljna pravila i uslove koje studenti moraju ispuniti da bi ostvarili pravo na finansijsku podršku tokom studiranja.