Oštećen sto za stoni tenis (FOTO)

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 12.01.2023. u 08:35
Upotreba pirotehnike tokom praznika je neizbježna.

Tako je neko u ovoj opasnoj igri odlučio da petarde, kako tvrdi čitalac portala, pali na stolu za stoni tenis koji je postavljen preko puta Dvorca kralja Nikole, u gradskom parku.

Na fotografijama koje je Onogoštu dostavio čitalac vide se oštećenja na podlozi stola za stoni tenis.

On je kazao da je razočaran zbog ovakvog čina i da “nama ne treba ništa praviti kakav smo narod”.

Sekretarijat za kulturu sport, mlade i socijalno staranje postavio je u avgustu prošle godine stolove za stoni tenis, predviđene za spoljnu upotrebu, na četiri lokacije. Pored stola u gradskom parku, postavljeni su u dvorištu OŠ “Milija Nikčević”, OŠ “Luka Simonović” i OŠ “Mileva Lajović Lalatović”.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Prije samo nekoliko godina bila je nosilac igre Levalee, potom se odlučila za promjenu sredine, igrala u nešto jačim ligama, da bi od početka tekuće sezone postala član francuskog Bezansona. Nikšićanka Nada Ćorović krči put u jednoj od najjačih liga na svijetu, a svjesna i činjenice da je napravila veliki korak u karijeri. Za naš portal ističe da dolazak i igranje u Francuskoj za nju predstavlja neprocjenjiv osjećaj.
  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.