Redovi u Domu zdravlja, Bulatović: Ulažemo sve napore da smanjimo čekanje

Čitalac portala Onogošt
 • Autor onogost.me
 • 10.01.2023. u 15:16
Građani Nikšića žalili su se ovih dana u više navrata našem portalu na gužve i predugo čekanje u Domu zdravlja.

Kako su nam neki od naših čitalaca kazali, čekali su na pregled i po dva dana.

Direktorica Doma zdravlja Vera Bulatović kazala je za nas portal da oni ulažu sve napore kako bi čekanje bilo što kraće, ali…

“Imamo veliki broj ljekara koji su bolesni, a dosta pacijenata sa temperaturama i zbog toga dolazi do tolikih gužvi”, kazala je ona i apelovala na građane da prvo temperaturu probaju da spuste kućama.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  12

  1. Meni je Doktorka Erakovic za dijete sa visokim CRP kuci poslalaa i na kraju zavrsila na odjeljenje ,beba je u pitanju,dal bi tako svoje pustila kuci

  2. Nemojte postovana Vera da se sa narodom sprdate. Najgori Dom zdravlja je Niksic i najgora bolnica je bolnica Niksic. U Klinickom centru gdje cijela Crna Gora dolazi ae zavrsi pregled prije i nalazi , potrebna je bolja organizacija posla. Potrebno je odvojiti zaposlene , penzionere . Potrebno je odvojiti administrativni dio redovnu terapiju , upute i slicne formalnosti. Potrebno je da nadjete rjesenje za probleme koji postoje godinama u Domu zdravlja a ne da ljude savjetujete da kuci spuste temperaturu. Dozovite se vise. Ugledajte se na bolnicu Cetinje !

   1. U Kliničkom centru ljekar pregleda 20 pacijenata a u dz Niksic 100 i vi hvalite KC a termini za pregled se čekaju pi pola godine o čemu vi pričate sigurno da vam izabrani dr zakaže za tri mjeseca da dodjete kod njega nastao bi lom jer i kad se sačeka tri dana to je haos o kakvoj organizaciji pričate nema boljeg čovjeka i ljekara od Vere Bulatović

  3. Poštovana dr Bulatović gradjani dolaze u Dom zdravlja da bi im izabrani ljekar propisao sirup za temperaturu ili neki abtibiotik. Nemaju svi novca za privatne apoteke.

   1. Zenu od 70god, koja je operisala kicmu,ima srčanih problema,vracu 2 puta,jer je Dr ili na terenu ili u kovid ambulanti..pa zasto se onda zakazuje pregled!?

  4. Vrati te DR Adzic na celo Direktorice Dom Zdravnj pacete vidjeti kako se radi sa ustanovom i bice sve jedan kroz jedan.

  5. Istina je, ne zna se Božijeg reda… rasulo. BRUKA I SRAMOTA ZA OVAJ GRAD. Evo žale se male plate… Evo plate su zaista tri puta povećane. Doktori primaju plate kao na zapadu. Nikako da se iskaže ta Hipokratova zakletva. Hoće bogatstvo preko noći… to je naša zbilja i naš mentalitet.

   1. djeje sad minustar da smjenjuje nego se politicki i prijateljski gledaju za terapiju se ceka 5 dana mora da se kupi ako vec negledaju politicki status direktora smjene odma dovest druge pa sve tako dako se vise dozovu malo a vamo te zakletva te ovo a ti narode umirite briga njih za vas

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vlada Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici donijela odluku da se sredstva za završetak realizacije rekonstrukcije zapadne tribine fudbalskog stadiona u Nikšiću uvećaju sa 730.000 eura na 994.000 eura.
  Bivšim radnicima nikšićke Željezare počelo je suđenje u Osnovnom sudu, po tužbi bivšeg vlasnika fabrike za "ometanje službenog lica u vršenju službene radnje". Radnici su poručili da se ne osjećaju krivima, jer su branili fabriku i svoja radna mjesta.