Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Župa: Prijem za talentovane mlade sportiste

Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.12.2022. u 14:45
Predsjednik Savjeta MZ Župa Nikšićka Dragoljub Radulović danas je upriličio prijem za talentovane mlade sportiste iz tog mjesta i uručio im pehare i prigodne novogodišnje poklone. 

“Pregršt medalja, sa državnih i međunarodnih turnira, koje su u ovoj godini osvojili Katarina Pindović i Petar Čvorović, koji su  proglašeni za najperspektivnije mlade sportiste, su za svako poštovanje i svi ti njihovi uspjesi su uspjesi svih nas, a isto tako nam daju za pravo da u Župi uskoro očekujemo medalje sa najvećih takmičenja”, naveo je Radulović.

Za najbolji sportski kolektiv je proglašen FK Župa koji je u toku ove godine nizao uspjehe na mnogim turnirima i na najljepši način predstavljao to mjesto.

Roditelji i treneri djece su se zahvalili što MZ Župa na ovaj način daje podstrek da budu još bolji i da je ovo rijedak primjer svesrdne podrške talentovanim sportistima.

“Očekujemo da uspjesi ove djece budu impuls da se što više mladih u Župi uključi u sportske aktivnosti i tako izaberu zdrav način života. Savjet MZ će nastaviti da podržava sve ove mlade ljude, a očekujemo podršku i drugih subjekta, jer ulaganje u ove talente nema cijenu. Budimo uz njih”, poručio je Radulović.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Na kraju prošle godine poreska dugovanja crnogorskih opština, njihovih javnih ustanova i privrednih društava iznosila su 81,3 miliona, dok za kredite opštine duguju još 107 miliona eura, saopštio je ministar finansija Novica Vuković.