Abazović organizuje svečani prijem za spasioce koji su bili u Turskoj

URA
 • Autor onogost.me
 • 20.02.2023. u 22:08
Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović, zajedno sa ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem, prirediće svečani prijem za crnogorske vatrogasce-spasioce koji su boravili u Turskoj u cilju pružanja pomoći povrijeđenima i pronalaska nestalih nakon razornog zemljotresa.

Kako se navodi u saopštenju Vlade, prijem će biti organizovan u srijedu sa početkom u 12 sati u Vili Gorica.

“Zahvalnice će Abazović uručiti pedeset dvojici vatrogasaca-spasilaca iz tri grupe koje su boravile u Turskoj, Nacionalnom timu za traganje i spašavanje iz ruševina, pripadnika Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica i pripadnika Službe zaštite i spašavanja Opštine Nikšić”, zaključuje se u saopštenju Vlade.

Podsjetimo, ekipe vatrogasaca spasilaca iz Podgorice i Nikšića, nakon višednevne spasilačke akcije u Turskoj, 16. februara vratili su se u Crnu Goru.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.
  Dok na skijaškim terenima Durmitora, još traje zimska sezona, na rijeci Tari minule sedmice počela je sezona splavarenja. Rani početak sezone i veliko interesovanje za ljeto, obećavaju uspješnu sezonu na Tari, kaže splavar Veljko Ostojić, ali i upozorava da je rijeka zatpana smećem i da se nešto mora hitno uraditi.