Abazović: Sve kriminalne veze i aktivnosti ne mogu se suzbiti odjednom

Facebook
 • Autor onogost.me
 • 02.10.2022. u 17:25
Premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović posjetio je danas Slobodnu zonu Luke Bar sa kopredsjedavajućim Zelenih Evrope i evropskog poslanika Tomasom Vajsom. Abazović je poručio da se “sve kriminalne veze i sve kriminalne aktivnosti” ne mogu suzbiti odjednom.

Abazović kaže da ga je upoznao sa dešavanjima u vezi sa švercom cigareta, ali i kokaina.

“Mi smo izuzetno ponosni na rezultate. Naravno da ima još problema. Naravno da se ne mogu sve kriminalne veze i sve kriminalne aktivnosti suzbiti odjednom, ali ono što je urađeno u prethodnom periodu zaista govori da Crna Gora ima ekstremno velike korake naprijed kada je u pitanju borba protiv šverca cigareta , šverca kokaina i stavaranje drugačijeg imidža od onoga da smo švercerska država. To je jako važno za proces evropskih integracija”, kazao je Abazović.

Kazao je da je zahvalan “Zelenima što nas podržavaju u ostvarivanju vladavine prava”.

“Samo vladavine prava, samo jednake šanse za sve. Samo puno poštovanje Ustava, zakona države, može Crnu Goru učiniti uspješnom evropskom pričom. Mi u to vjerujemo i daćemo sve napore da se naša zemlja što prije zasluženo nađe u EU”, kazao je Abazović.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.