Adžić: Nakon 30 godina MUP-a posjetio policiju u Šavniku i Žabljaku

MUP
 • Autor onogost.me
 • 02.06.2023. u 11:52
Menadžment Ministarstva unutrašnjih poslova posjetio je policiju u Šavniku i Žabljaku nakon 30 godina, sjever zaslužuje veću posvećenost, kazao je ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić.

“Zadovoljstvo mi je što sam imao priliku da sa komadirima stanica policije Žabljak i Šavnik razmijenim mišljenja o trenutnoj situaciji kada je u pitanju stanje bezbjednosti u ovim opštinama“, poručio je Adžić nakon posjete ovim stanicama policije.

Policija svoje aktivnosti u ovim opštinama preduzima profesionalno, rezultati su pohvalni, a zajednički je konstatovano da je potrebno snaženje kadrovskih kapaciteta i osavremenjivanje kako bi se došlo do još boljih rezultata u sprečavanju, ali i  brzom rasvjetljavanju krivičnih djela.

Komandiri su istakli da je ovo prvi put da organizacione jedinice policije u ovim opštinama posjeti menadžment MUP-a, te da se nakon 30 godina prvi put pruža prilika da se direktno iznesu izazovi sa kojima se susrijeću u radu. Naglasili su da smatraju da je upravo kvalitetna koordinacija i podrška neophodna za dobre rezultate.

“Naš prioritet je princip istovjetnog djelovanja prema svim organizacionim jedinicama, bez obzira na veličinu teritorije koja je u njihovoj nadležnosti, kazao je ministar.

Adžić je kazao da je jednako tako važno da svi službenici imaju mogućnost usavršavanja i napredovanja u skladu sa postignutim rezultatima, jer je to način da se dodatno motivišu policijski službenici.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
  U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.