Akcija prikupljanja hrane u Župi

za_siromasne
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 12.11.2019. u 09:09

Savjet MZ Župa u saradnji sa Crvenim krstom Nikšić, OŠ "Dušan Bojović" i Savjetom roditelja od danas pa do petka 15. novembra organizuje akciju prikupljanja osnovnih životnih namirnica.

Oni su kazali da svi koji to mogu, doniranu hranu treba da donesu u prostoriju OŠ “Dušan Bojović”.

“Onima koji nemaju potrebne su sve namirnice pa možete pomoći doniranjem brašna, šećera, ulja, soli, tjestenine, krompira, kupusa, i drugog”, istakli su organizatori akcije. 

Predsjednik MZ Župa Dragoljub Radulović ispred svih organizatora akcije pozvao je sve mještane i domaćinstva u Župi da se priključe i doniraju koliko mogu.

“Na taj način pokažimo da smo spremni makar i kroz ove simbolične aktivnosti da pomognemo socijalno ugrožene porodice. Naše malo, nekome znači puno’,’ poručuje Radulović.

Istaknuto je da ova akcija treba da pokaže i izuzetno dobru saradnju MZ Župa sa Crvenim krstom koji je uvijek izlazio u susret za svaki apel iz ove mjesne zajednice.

Svu prikupljenu hranu predstavnici Crvenog krsta će preuzeti u petak u 13h.

“Naše malo nekome znači puno, zato donirajte”, poručili su organizatori.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Osnivač i direktor Kulturno- kreativnog centra "Akord", pjevač, pjesnik, sugrađanin Dragan Knežević preminuo je u 61. godini života.
Stočar iz Nikšića Slavko Bezmarević za emisiju TVCG "Agrosaznanje" govori o tome kako nije zadovoljan odnosom resornog ministarstva prema proizvođačima hrane. Kaže da je sve manje stočara iako se, da država pomaže, od ovog posla može lijepo živjeti.