Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Alijansa žena DPS Nikšić organizovala akciju dobrovoljnog davanja krvi

Alijansa žena DPS Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 18.05.2024. u 12:13
Povodom Dana nezavisnosti Crne Gore, Alijansa žena Demokratske partije socijalista Nikšić organizovala je akciju dobrovoljnog davanja krvi.

Kako se navodi u saopštenju, i kroz ovu aktivnost žene iz Demokratske partije socijalista Nikšić šalju jasnu poruku da bi uvijek trebalo da budemo svjesni istine da naše malo nekome znači mnogo,

''Humanost i plemenitost moraju biti vrijednosti na kojima ćemo graditi naše društvo'', stoji u saopštenju.

Sve što nikšićka Alijansa žena DPS-a u kontinuitetu radi, radi kako bi svojim primjerom pokazala da uvijek možemo i više i bolje, kada je u pitanju doprinos koji dajemo društvenoj zajednici, te da je važno da imamo osjećaj jedni za druge.

“Ovo je još jedna uspješna akcija naše Alijanse, na koju sam posebno ponosna, jer šalje poruku o dobročinstvu i solidarnosti. Zahvaljujem jer ste se odazvale i ovoj plemenitoj  akcijii”, poručila je kratko koordinatorka Alijanse žena DPS Nikšić Ivana Sarić.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Crna Gora je ispunila standarde Istanbulske konvencije kada je riječ o smještajnim kapacitetima u skloništima za žrtve porodičnog nasilja, piše u dokumentu „Prijedlog I Priloga Izvještaju Evropske komisije o Crnoj Gori 2024“, koji se odnosi na period od 15. aprila 2023. do 1. aprila 2024.
  Elektroprivreda Crne Gore i Opština Nikšić će u četvrtak, 27. juna, sa početkom u 19 časova, na platou ispred Doma revolucije, otvoriti izložbu i organizovati uručenje nagrada za pet nagrađenih radova koji su učestvovali na konkursu za idejno arhitektonsko rješenje stambeno- poslovnog kompleksa “Sunčani grad”.