AMSCG: Oprez zbog mogućih odrona

odron-cesta-ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 09.01.2016. u 07:46

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim putevima, vidljivost je smanjena, a vremenski uslovi mogu izazvati odrone, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Oni su vozačima savjetovali da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju ograničenja brzine i ostala pravila saobraćaja.

Iz AMSCG su podsjetili da je od 15. novembra zimska oprema obavezna na putevima gdje je naznačeno signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Na ostalim putevima obavezna je samo ako to uslovljavaju zimski uslovi – snijeg, led ili poledica.

Zbog sanacije klizišta u mjestu Frutak, na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2.3 Podgorica-Cetinje na dionici Jankovića krš-Ulići, zbog rekonstrukcije puta, saobraća se jednom trakom naizmjenično, a postavljena je i svetlosna siglanizacija.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva na lokalitetima Obzovica, Brajići i Markovići rekonstruiše se put, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmajerni i regulisan semaforskom signalizacijom.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Privredna društva sve češće ugovaraju rješavanje eventualnih sporova pred Arbitražnim sudom, a prednjače preduzeća čiji su vlasnici stranci, ili čije je sjedište van Crne Gore, saopštili su Danu iz Privredne komore Crne Gore (PKCG).
Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Stanice policije Šavnik, tokom pojačanih kontrola saobraćaja na djelovima magistralnih puteva, uhapsili su državljanina Srbije M.P. (34), koji je pokušao da podmiti policijskog službenika.