Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Oprez zbog mokrih i klizavih puteva

amscg1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 05.02.2017. u 08:10

Jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na putevima u sjevernom dijelu zemlje moguća je poledica.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore saopšteno je da je zimska optema obavezna do 31. marta za sve kategorije vozila, gdje je to naznačeno signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove.

Magistralni put Cetinje – Budva biće zatvoren za saobraćaj od devet sati i deset minuta do 11 sati i deset minuta i od 14 sati i deset minuta do 15 sati i 40 minuta sati zbog rekonstrukcije magistrale na dionici Brajići – Lapčići.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva, lokalitet kružni tok Cetinje-treća traka Obzovica, saobraćaj će biti obustavljen za sve kategorije vozila od osam sati i 50 minuta do deset sati i 50 minuta i od 13 sati i 50 minuta do 15 sati i 20 minuta.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Podgorica-Cetinje, lokalitet Kruševo Ždrijelo-kružni tok Cetinje, saobraćaj će biti obustavljen za sve kategorije vozila od osam sati i i 50 minuta do deset sati i 50 minuta i od 13 sati i 50 minuta do 15 sati i 20 minuta.

Zbog miniranja na stopi mosta Moračica auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač -Mateševo, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Na regionalnom putu R-1, dionica Cetinje – Njeguši, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a biće obustavljen za sve vrste vozila od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Za vrijeme sniježnih padavina, zabranjen je saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere na dionicama preko planinskih prevoja, u skladu sa postavljenom saobracajnom signalizacijom.

 

Izvor: amscg.org

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Elektronski upis djece u javne i privatne predškolske ustanove za školsku 2024/25. godinu počinje danas i trajaće do 15. juna 2024, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete, nauke i inovacija (MPNI).
U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedem, a potom i eko- parka Blace.