AMSCG: Oprez zbog mokrih i klizavih puteva

amscg
  • Autor onogost.me
  • 05.01.2016. u 08:13

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima.

Iz AMSCG navode da u južnim predjelima pada kiša, a u sjevernim snijeg i susnježica, kao i da su na putevima pored rijeka i kosina mogući sitniji odroni.

Podsjećaju da je od 15. novembra zimska oprema obavezna na putevima gdje je naznačeno signalizacijom bez obzira na vremenske uslove. Na ostalim putevima obavezna je samo ako to uslovljavaju zimski uslovi – snijeg, led ili poledica.

Zbog sanacije klizišta u mjestu Frutak, na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Podgorica-Cetinje-Budva, tokom novogodišnjih i božićnih praznika neće biti biti radova i izmjena u režimu saobraćaja.

Zbog rekonstrukcije Željezničkog mosta Tanki rt, na magistralnom putu Petrovac-Podgorica, saobraća se jednom trakom naizmjenično, u periodu od 12 do 16 sati.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vojnicima su plate u protekloj godini povećane dva puta. Drugo povećanje će, kako je u emisiji "Stav" poručio načelnik Generalštaba Vojske Crne Gore Zoran Lazarević administrativno biti završeno do kraja godine.
U saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad u mjestu Straševina poginuo je motocilista.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.