AMSCG: Oprez zbog mokrih puteva

amscg
  • Autor onogost.me
  • 11.01.2016. u 08:09

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim putevima, a vremenski uslovi mogu izazvati odrone, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).

Vozačima se savjetuje da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i poštuju ograničenja brzine i ostala pravila saobraćaja.

Iz AMSCG su podsjetili da je od 15. novembra zimska oprema obavezna na putevima gdje je naznačeno signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Na ostalim putevima obavezna je samo ako to uslovljavaju zimski uslovi – snijeg, led ili poledica.

Zbog sanacije klizišta u mjestu Frutak, na magistralnom putu Nikšić-Danilovgrad, saobraćaj je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu M-2.3 Podgorica-Cetinje, na dionici Jankovića krš-Ulići, zbog rekonstrukcije puta saobraća se jednom trakom naizmjenično, a postavljena je i svetlosna siglanizacija.

Na magistralnom putu Cetinje-Budva na lokalitetima Obzovica, Brajići i Markovići rekonstruiše se put, režim saobraćaja je promijenjen sa dvosmjernog na jednosmajerni i regulisan semaforskom signalizacijom.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U južnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, a u sjevernim i centralnim povremeno dolazi do mećave i zbog niskih temperatura mjestimično ima poledice, saopšteno je iz Auto moto saveza (AMSCG).