AMSCG: Oprez zbog mokrih puteva

amscg
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 09.04.2016. u 06:37

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore AMSCG.

Režim saobraćaja je, zbog rekonstrukcije magistralnog puta Nikšić – Vilusi, u mjestu Trubjela, promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni i biće obustavljen za sve vrste vozila od devet do 11 i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, saobraćaj će biti obustavljen za sve vrste vozila od deset do 12 i od 14 do 15:30 minuta, a u Markovićima od 10:20 do 12:20 i od 14:20 do 15:50 minuta.

Osim u ovim terminima, na mjestima gdje se radi saobraćaće se jednom trakom naizmjenično, uz semaforsku signalizaciju.

Na magistralnom putu M-2.3 Podgorica – Cetinje, na lokalitetu Barutana, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 12 sati. Mimo tog termina, saobraćaće se jednom trakom naizmjenično. 

Na magistralnom putu M-18, na dionici Tuzi – Pljoče, do završetka rekonstrukcije puta režim saobraćaja će biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na regionalnom putu R-1 režim saobraćaja na dionici Cetinje – Njeguši biće zbog rekonstrukcije promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će biti prekinut za sve vrste vozila od 11 do 12 i od 15 do 16 sati.

Režim saobraćaja će, zbog rekonstrukcije magistralnog puta, dionice Budva – Petrovac i raskrsnice Budva – Cetinje – Bečići, biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, uz postavljenu semaforsku signalizaciju.

Na magistralnom putu M-2, dionica Herceg Novi-Kamenari, zbog sanacije klizišta u Baošićima, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a moguća je i obustava za sve vrste vozila u trajanju od deset minuta, u terminu od deset do 11 i od 13 do 14 sati.

Na magistralnim putevima M – 2.4, dionica Petrovac – Bar – Ulcinj, M – 2 dionica Krtolska raskrsnica – Petrovac, M-2 dionica Debeli brijeg – Kotor i M-4 dionica Lipci – Vilusi promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.