Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Oprezno zbog radova na putevima

radovi_na_putu1
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 20.06.2016. u 06:04

U Crnoj Gori danas se očekuje pojačan saobraćaj na frakventnim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza, koji upozorava na opreznu vožnju zbog magle koja manjuje vidljivost na sjeveru.

Magistralni put Cetinje – Budva, na lokalitetima Obzovica i Brajići, biće zatvoren za saobraćaj za sve vrste vozila od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Budva – Petrovac i rekonstrukcije raskrsnice Budva-Cetinje – Bečići, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Cetinje – Njeguši režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na magistralnom putu M-2.1, lokalitet Rakonje, obilaznica Bijelo Polje, postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik – Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci