AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

put1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.05.2016. u 06:32

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore i savjetovali vozačima poštovanje postavljene signalizacije na dionicama gdje se izvode radovi. 

Na magistralnom putu Cetinje – Budva na lokalitetu Obzovica – Brajići, saobraćaj će biti zatvoren za vrste motornih vozila od deset do 16 sati.

Na tom putu u mjestu Markovići saobraćaj će biti zatvoren od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta.

Na magistralnom putu Podgorica – Cetinje u mjestu Meterizi saobraćaj će od danas biti zatvoren za sve vrste vozila od 10 do 15 sati, zbog asfalitiranja.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Budva – Petrovac i raskrsnice Budva – Cetinje – Bečići postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Nikšić – Vilusi u mjestu Trubjela saobraćaj će biti obustavljan od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati. 

Na putu Cetinje – Njeguši, režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-1 Kotor – Trojica, saobraćaj će, radi održavanja brdske auto trke, biti obustavljen od deset do 17 sati za sve vrste vozila.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik – Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Zbog radova na putevima dionica Debeli brijeg – Kotor, dionica Krtolska raskrsnica – Petrovac, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica auto puta Bar – Boljare, na prvoj sekciji Smokovac – Uvač – Mateševo, dolaziće do obustave saobraćaja u trajanju ne duže od 15 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Do 31. maja će, zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić – Danilovgrad, režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 i od 22 do šest ujutru.

Zbog radova na magistralnom putu Šćepan Polje – Plužine – Niksić, režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Uoči održavanja drugog kruga izbora za predsjednika Crne Gore, koji će se održati u nedjelju 2. aprila 2023. godine, Ministarstvo unutrašnjih poslova, u cilju pružanja informacija građanima koji imaju biračko pravo na navedenim izborima, oformilo je „Call-centar“ sa jedinstvenim brojem 19820.
Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.