Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

AMSCG: Povoljni uslovi za vožnju

put1
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 30.05.2016. u 06:32

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza Crne Gore i savjetovali vozačima poštovanje postavljene signalizacije na dionicama gdje se izvode radovi. 

Na magistralnom putu Cetinje - Budva na lokalitetu Obzovica - Brajići, saobraćaj će biti zatvoren za vrste motornih vozila od deset do 16 sati.

Na tom putu u mjestu Markovići saobraćaj će biti zatvoren od deset sati i 20 minuta do 12 sati i 20 minuta i od 14 sati i 20 minuta do 15 sati i 50 minuta.

Na magistralnom putu Podgorica - Cetinje u mjestu Meterizi saobraćaj će od danas biti zatvoren za sve vrste vozila od 10 do 15 sati, zbog asfalitiranja.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Budva - Petrovac i raskrsnice Budva - Cetinje - Bečići postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na putu Nikšić - Vilusi u mjestu Trubjela saobraćaj će biti obustavljan od devet do 12 sati i od 14 do 16 sati. 

Na putu Cetinje - Njeguši, režim saobraćaja zbog radova promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni, a prekidi su u vremenu od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu R-1 Kotor – Trojica, saobraćaj će, radi održavanja brdske auto trke, biti obustavljen od deset do 17 sati za sve vrste vozila.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta Šavnik - Žabljak, na ulazu u Žabljak, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni u periodu od sedam do 17 sati, uz povremene prekide ne duže od deset minuta.

Zbog radova na putevima dionica Debeli brijeg - Kotor, dionica Krtolska raskrsnica - Petrovac, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog minerskih radova na stopi mosta Moračica auto puta Bar - Boljare, na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo, dolaziće do obustave saobraćaja u trajanju ne duže od 15 minuta u terminu od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Do 31. maja će, zbog radova na tunelu Budoš, na magistralnom putu Nikšić - Danilovgrad, režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od osam do 17 i od 22 do šest ujutru.

Zbog radova na magistralnom putu Šćepan Polje - Plužine - Niksić, režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci